Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Yπογραφή κοινών υπουργικών αποφάσεων για την εφαρμογή του Επενδυτικού Νόμου

Οι κοινές υπουργικές αποφάσεις για την εφαρμογή του Επενδυτικού Νόμου (περιφερειακών ενισχύσεων) υπεγράφησαν από τους υπουργούς Οικονομίας και Οικονομικών Γ. Αλογοσκούφη και Ανάπτυξης Δημήτρη Σιούφα και τον υφυπουργό Οικονομίας Χρήστο Φώλια....

Yπογραφή κοινών υπουργικών αποφάσεων για την εφαρμογή του Επενδυτικού Νόμου
Οι κοινές υπουργικές αποφάσεις για την εφαρμογή του Επενδυτικού Νόμου (περιφερειακών ενισχύσεων) υπεγράφησαν από τους υπουργούς Οικονομίας και Οικονομικών Γ. Αλογοσκούφη και Ανάπτυξης Δημήτρη Σιούφα και τον υφυπουργό Οικονομίας Χρήστο Φώλια.

Με τις κοινές υπουργικές αποφάσεις καθορίζονται τα ποσοστά ενισχύσεων για πολύ μικρές, μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, τα δικαιολογητικά που θα πρέπει να υποβάλλουν οι επιχειρήσεις αυτές για να τους καταβληθούν η ενίσχυση, οι προδιαγραφές που πρέπει να τηρούνται, τα στοιχεία αξιολόγησης, κλπ. Οι κοινές υπουργικές αποφάσεις θα δημοσιευτούν στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως και κατόπιν θα μπορούν οι επιχειρήσεις να υποβάλλουν τα αιτήματά τους για ενισχύσεις.


Πρόκειται για τις εξής αποφάσεις:

- Απόφαση ενισχυόμενων δαπανών

- Απόφαση εφοδιαστικής αλυσίδας

- Απόφαση ποσοστών μικρομεσαίων

- Απόφαση συνοδευτικών δικαιολογητικών

- Τροποποίηση κριτηρίων αξιολόγησηςΠηγή Κέρδος
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο