Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Σ.Ε.Λ.ΚΕ.: «Απεμπλοκή της ημερομηνίας υποβολής για τη δημοσίευση των οικονομικών καταστάσεων στο Γ.Ε.ΜΗ.»

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
ΑΡΙΘ. και ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ : 334/ 26-2-1997
Μέλος : Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Φορτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών-Π.Ο.Φ.Ε.Ε

Θέμα : Δημοσίευση Οικονομικών καταστάσεων στο Γ.Ε.ΜΗ

Το σύνολο σχεδόν των συναδέλφων Λ/Φ έχει εμπλακεί στην γραφειοκρατία του Γ.Ε.ΜΗ σε ότι αφορά την δημοσίευση των Οικονομικών καταστάσεων (Προσκλήσεις , Προσάρτημα , Ισολογισμοί κλπ).

Η γραφειοκρατία, η υποβολή μέσω internet , οι αλλαγές των ημερομηνιών, η μέχρι την περασμένη Κυριακή υποβολή των δηλώσεων και τα υπέρογκα πρόστιμα έχουν δημιουργήσει χάος (chaos ) στη σκέψη και τις πράξεις των συναδέλφων .

Παρακαλούμε όποιον μπορεί να βοηθήσει (Υπουργείο – Γ.Ε.ΜΗ – Επιμελητήρια - ΠΟΦΕΕ) για απεμπλοκή της ημερομηνίας υποβολής που είναι η 10 Σεπτεμβρίου.

Για το Δ.Σ του Σ.Ε.Λ.ΚΕ


Ο Πρόεδρος
Νικόλαος Ασκλ. Μάμαλος

Η Γ. Γραμματέας
Χριστίνα Κ. Βρανίκα


Ετικέτες για αναζήτηση ΣΕΛΚΕ ΓΕΜΗ


Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο