Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Αίτημα του Συλλόγου Λογιστών Φλώρινας να παραμείνει σε λειτουργία το TAXIS και μετά τα μεσάνυκτα της Παρασκευής και μέχρι να λειτουργήσουν οι δημόσιες υπηρεσίες το πρωί της επόμενης εργάσιμης ημέρας

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΟΓΙΣΤΩΝ EΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΝΟΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
Ν.Καββαδία 3 Φλώρινα
Τηλ.: 23850-45089, 23850-44590, 23850-46820

Θέμα : Αίτημα να παραμείνει σε λειτουργία το TAXIS και μετά τα μεσάνυκτα της Παρασκευής 4-9-15 και μέχρι να λειτουργήσουν οι δημόσιες υπηρεσίες το πρωί της επόμενης εργάσιμης ημέρας.

Προς το Υπουργείο Οικονομικών

• Αναπληρωτή Υπουργό για θέματα Δημοσίων Εσόδων: κο Τρύφωνα Αλεξιάδη
• Γενική Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων κα. Αικατερίνη Σαββαΐδου
• Π.Ο.Φ.Ε.Ε
• Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδος

Κύριες και κύριοι,

κατόπιν επικοινωνίας με συναδέλφους λογιστές, οι οποίοι βρίσκονται στο τέλος μιας δύσκολης ομολογουμένως φορολογικής περιόδου, τα περισσότερα γραφεία και συνάδελφοι έχουν άλλωστε ολοκληρώσει με τις δηλώσεις, ή έχουν ελάχιστες ακόμα. Ερχόμαστε κατ’ αρχάς να σας ευχαριστήσουμε για την μέχρι τώρα κατανόηση σας, και την παροχή του αναγκαίου μέχρι τώρα χρόνου προς τα γραφεία μας, παρόλα αυτά όμως, υπάρχουν ακόμα κάποιες εκκρεμότητες, οι οποίες θα μας διευκόλυνε να τακτοποιηθούν αν υπήρχε ένα μικρό χρονικό περιθώριο, το οποίο είναι στην αρμοδιότητα σας να παρασχεθεί .

Ζητάμε λοιπόν, να παραμείνει σε λειτουργία το σύστημα Taxis, για την αποστολή των φορολογικών δηλώσεων Φυσικών και Νομικών Προσώπων, και μετά τα μεσάνυκτα της Παρασκευής 4-9-15 , όπως άλλωστε και άλλες χρονιές συνέβη, γεγονός που προβλέπει ο νόμος, και μάλιστα μέχρι την λειτουργία των δημοσίων υπηρεσιών την επόμενη εργάσιμη ημέρα, δηλαδή μέχρι και 7:00 το πρωί της Δευτέρας.

Παρακαλούμε να δεχθείτε το αίτημα μας και αναμένουμε τις θετικές ενέργειες σας.

Φλώρινα, Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος
Κωνσταντίνος Λιθοξοΐδης

Ο Αντιπρόεδρος
Πέτρος Σερίδης

Ο Γραμματέας
Κωνσταντίνος Βασιλείου

Η Ταμίας
Βιολέτα Γυφτοπούλου

Το μέλος
Ιωάννης Βάσσιου
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο