Ειδήσεις Ανακοινώσεις ΥΠ.ΟΙΚ. - ΙΚΑ - ΟΑΕΔ

Επί τάπητος τα ζητήματα των αγροτών στη συνάντηση της Π.Ε.Ν.Α. με τον αναπλ. Υπουργό Δημήτρη Μελά

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ
ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 4 Σεπτεμβρίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Tο προεδρείο της Πανελλήνιας Ένωσης Νέων Αγροτών (Π.Ε.Ν.Α.) συνάντησε ο Αναπληρωτής Υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης κ. Δημήτρης Μελάς.

Ο κ. Μελάς εξήρε το ρόλο που μπορούν να διαδραματίσουν οι νέοι αγρότες στην ανάδειξη του πρωτογενούς τομέα ως βασικού πυλώνα ανάπτυξης της χώρας και επεσήμανε ότι για το Υπουργείο βασική προτεραιότητα αποτελεί η ανανέωση του ανθρώπινου δυναμικού στον πρωτογενή τομέα, τόσο στη γεωργία και την κτηνοτροφία, όσο και στην αλιεία.

Κατά τη συνάντηση οι νέοι αγρότες έθεσαν στον Υπουργό ζητήματα που αφορούν στην ενίσχυση του ρόλου των νέων αγροτών στο πλαίσιο της νέας ΚΑΠ, τη διαχείριση των βοσκοτόπων, τη φορολόγηση των αγροτών, το χρονοδιάγραμμα των πληρωμών, την συμμετοχή των νέων αγροτών στο πανευρωπαϊκό τους όργανο (C.E.J.A.), καθώς και προτάσεις που μπορούν να προσδώσουν υψηλότερη οικονομική αυτάρκεια για τις δράσεις και την λειτουργική εξωστρέφεια της Π.Ε.Ν.Α.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο