Ειδήσεις Ανακοινώσεις ΥΠ.ΟΙΚ. - ΙΚΑ - ΟΑΕΔ

Σεμινάριο για Κοινοτικό και Εθνικό σύστημα καταχώρησης σημάτων

ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ
Υπουργείο Οικονομίας Υποδομών, Ναυτιλίας και ΤουρισμούΗ Διεύθυνση Εμπορικής Ιδιοκτησίας στο πλαίσιο της διμερούς σύμβασης συνεργασίας του Γραφείου Εναρμόνισης Εσωτερικής Αγοράς (ΟΗΙΜ) με το Υπουργείο μας ανακοινώνει την διοργάνωση σεμιναρίου με θέμα :

«Κοινοτικό και Εθνικό σύστημα καταχώρησης σημάτων. Ειδικότερα θέματα υπό το πρίσμα της ομοιότητας,  συμπληρωματικότητας και συνύπαρξης των δυο συστημάτων»

Το σεμινάριο απευθύνεται σε δικηγόρους – χρήστες εμπορικών σημάτων (παρόντες και μέλλοντες).

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών ( Ακαδημίας 60,  Αθήνα) την 16η  Σεπτεμβρίου 2015, ημέρα Τετάρτη και ώρα 18:00 μ.μ., με εισηγητές:
• τον κο Θεόφιλο  Μαργέλλο, Πρόεδρο των Τμημάτων Προσφυγών του Ο.Η.Ι.Μ.
• τον κο Παναγιώτη Γερουλάκο Ειδ. Σύμβουλο της Δ/νσης Διεθνούς Συνεργασίας και Νομικών θεμάτων του ΟΗΙM.
• την κα Μαρία Μπρά, Μέλος του Α’ Τμήματος Προσφυγών του ΟΗΙΜ
• την κα Παναγιώτα Γεωργοπούλου, Δικηγόρο, Νομικό της Δ/νσης Εμπορικής Ιδιοκτησίας του Υπουργείου Οικονομίας,  Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού.

Μετά τις εισηγήσεις των ομιλητών θα ακολουθήσει συζήτηση

                                                                             
Εκ της Διευθύνσεως

03 Σεπτεμβρίου 2015


Ετικέτες για αναζήτηση σήματα Εμπορικό Σήμα


Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο