Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Πρόσκληση Π.ΟΜ.ΙΔ.Α. προς τα πολιτικά κόμματα και τους υποψήφιους βουλευτές σε δημόσια συζήτηση για τον Εν.Φ.Ι.Α. και την υπερφορολόγηση της ιδιωτικής ακίνητης περιουσίας στην ΕλλάδαΑθήνα, 1.9.2015

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ KOMMATΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΦΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΠΕΜΠΤΗ, 10.9.2015, από 5 μ.μ., στα Γραφεία ΠΟΜΙΔΑ, Σοφοκλέους 15 και Αιόλου

Εν όψει των Βουλευτικών Εκλογών της 20.9.2015, όπως και στις παραμονές κάθε εκλογικής διαδικασίας, η ΠΟΜΙΔΑ διοργανώνει στην Αίθουσα Εκδηλώσεων των γραφείων της (Σοφοκλέους 15 και Αιόλου, 4ος όροφος) την Πέμπτη, 10 Σεπτεμβρίου 2015, και από ώρα 5 - 8 μ.μ. δημόσια ενημερωτική συζήτηση με θέμα την υπερφορολόγηση της ιδιωτικής ακίνητης περιουσίας στην Ελλάδα, ιδιαίτερα με τον ΕΝΦΙΑ, και

Π Ρ Ο Σ Κ Α Λ Ε Ι

τους εκπροσώπους των πολιτικών κομμάτων και τους υποψήφιους βουλευτές τους, για να τους ενημερώσει για τις απόψεις της ΠΟΜΙΔΑ για τη δημευτική υπερφορολόγηση της ιδιωτικής ακίνητης περιουσίας, και για να εκθέσουν τις δικές τους απόψεις, θέσεις και προθέσεις στο θέμα αυτό.

Παράλληλα η ΠΟΜΙΔΑ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ τα ενδιαφερόμενα μέλη των σωματείων της να παρακολουθήσουν την ενδιαφέρουσα αυτή εκδήλωση, να ενημερωθούν από τον Πρόεδρο της και τα αρμόδια στελέχη της οργάνωσης για όλα τα θέματα που τους απασχολούν και να υποβάλλουν ερωτήσεις για κάθε απορία τους στους προσκεκλημένους και στον πρόεδρο και τα στελέχη του Γραφείου Ενημερώσεως της ΠΟΜΙΔΑ.

Οι ενδιαφερόμενοι εκπρόσωποι των πολιτικών κομμάτων και οι υποψήφιοι βουλευτές παρακαλούνται να δηλώσουν εγκαίρως συμμετοχή στη Γραμματεία της ΠΟΜΙΔΑ (τηλ. 210 3213211, fax 210 3252470, [email protected]).
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο