Ειδήσεις Τεχνολογία

H MSN ετοιμάζεται για το Live Earth

Με την εκδήλωση Live Earth να απέχει σχεδόν μία εβδομάδα από σήμερα, το τμήμα MSN της Microsoft ετοιμάζεται για το μεγαλύτερο γεγονός streaming στην ιστορία του Internet. Στο παρελθόν, ανάλογες μεταδόσεις είχαν γίνει από την AOL και το CBS για το Live 8 και τελικούς Final Four, αλλά η Microsoft ετοιμάζει κάτι ακόμη μεγαλύτερο. Συνολικά, περίπου 36 ώρες ζωντανής κάλυψης θα είναι διαθέσιμες για μετάδοση μέσω Internet σε 25 χώρες σε όλον τον κόσμο....

H MSN ετοιμάζεται για το Live Earth

Με την εκδήλωση Live Earth να απέχει σχεδόν μία εβδομάδα από σήμερα, το τμήμα MSN της Microsoft ετοιμάζεται για το μεγαλύτερο γεγονός streaming στην ιστορία του Internet. Στο παρελθόν, ανάλογες μεταδόσεις είχαν γίνει από την AOL και το CBS για το Live 8 και τελικούς Final Four, αλλά η Microsoft ετοιμάζει κάτι ακόμη μεγαλύτερο. Συνολικά, περίπου 36 ώρες ζωντανής κάλυψης θα είναι διαθέσιμες για μετάδοση μέσω Internet σε 25 χώρες σε όλον τον κόσμο. - Το interface είναι διαμορφωμένο ως εξής: θα υπάρχει μια κεντρική οθόνη για την προβολή ενός συγκεκριμένου feed, ενώ παράλληλα θα υπάρχουν μικρογραφίες άλλων γεγονότων, οι οποίες θα ανανεώνονται τακτικά για να δείχνουν στο χρήστη τι συμβαίνει σε άλλες σκηνές του Live Earth. Κατά τη διάρκεια του γεγονότος, η MSN θα εγγράφει τις πιο σημαντικές στιγμές και θα τις προσφέρει ως on-demand videos. Εκτός από το ψυχαγωγικό περιεχόμενο, η MSN θα τροφοδοτεί τους χρήστες και με "οικολογικό περιεχόμενο", μεταδίδοντας και videos από πηγές όπως το National Geographic.

Το Live Earth είναι μια εκδήλωση που έχει προγραμματιστεί για τις 7 Ιουλίου 2007 και έχει ως σκοπό να ευαισθητοποιήσει τους πολίτες γύρω από το θέμα της κρίσης του κλίματος.

Πηγή: BetaNews
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο