Ειδήσεις Επιχειρήσεων Νέα

Ανοίγει την Παρασκευή η έκθεση Επιστήμης - Τεχνολογίας- Καινοτομίας 2007

Tην έκθεση Επιστήμης - Τεχνολογίας- Καινοτομίας 2007 εγκαινιάζει την ερχόμενη Παρασκευή στο Ζάππειο Μέγαρο ο υπουργός Ανάπτυξης, Δημήτρης Σιούφας, παρουσία του υφυπουργού Ανάπτυξης Γιάννη Παπαθανασίου και του γενικού γραμματέα Έρευνας και Τεχνολογίας, καθηγητή Ιωάννη Τσουκαλά...

Ανοίγει την Παρασκευή η έκθεση Επιστήμης - Τεχνολογίας- Καινοτομίας 2007

Tην έκθεση Επιστήμης - Τεχνολογίας- Καινοτομίας 2007 εγκαινιάζει την ερχόμενη Παρασκευή στο Ζάππειο Μέγαρο ο υπουργός Ανάπτυξης, Δημήτρης Σιούφας,  παρουσία του υφυπουργού Ανάπτυξης Γιάννη Παπαθανασίου και του γενικού γραμματέα Έρευνας και Τεχνολογίας, καθηγητή Ιωάννη Τσουκαλά.

Στην έκθεση, η οποία διοργανώνεται για τρίτη συνεχή χρονιά, συμμετέχουν 34 επιστημονικοί και τεχνολογικοί φορείς και επιχειρήσεις με εκθέματα υψηλής τεχνολογίας από τον χώρο της Υγείας, της Βιοτεχνολογίας, του Πολιτισμού, του Θαλάσσιου Περιβάλλοντος, των Μεταφορών, των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, της Πληροφορικής, των Τηλεπικοινωνιών κ.α.

Κύριο μέλημα του υπουργείου Ανάπτυξης και της Γενικής Γραμματείας Έρευνας και Τεχνολογίας είναι να γίνει γνωστό το έργο των Ελλήνων Ερευνητών και Επιχειρήσεων σε τομείς που αποτελούν την αιχμή του δόρατος για την ανάπτυξη της χώρας μας. Η εμπειρία από την διοργάνωση των δύο προηγούμενων ετών απέδειξε ότι η Έκθεση δεν προκαλεί το ενδιαφέρον μόνο της επιστημονικής κοινότητας, όπως είναι φυσικό, αλλά δίνει την ευκαιρία στο ευρύ κοινό να γνωρίσει τα επιτεύγματα της συσσωρευμένης γνώσης των Ελλήνων ερευνητών, να διαπιστώσει ότι και τα ερευνητικά και τεχνολογικά Ιδρύματα της χώρας μας αναπτύσσουν αξιόλογο έργο και απολαμβάνουν διεθνούς αναγνώρισης.

Στο πλαίσιο της Έκθεσης θα πραγματοποιηθούν επίσης ενδιαφέρουσες ημερίδες όπως :  «Η Πράσινη Βίβλος» σχετικά με τον Ευρωπαϊκό Χώρο Έρευνας και τις Νέες Προοπτικές, Δυσλεξία-Μαθησιακές δυσκολίες και διάσπαση προσοχής», η γενική τακτική συνεδρίαση της Ολομελείας του Δικτύου Γυναικών Ερευνητριών «Περικτιόνη» και τέλος ημερίδα με θέμα «Φορολογικά κίνητρα για τις επιχειρήσεις με δραστηριότητες ΕΤΑ-Ευαισθητοποίηση των επιχειρήσεων για τη χρησιμότητα των μελετών καταγραφής των στοιχείων ΕΤΑ και Καινοτομίας» καθώς και βράβευση επιχειρήσεων για τη δραστηριότητα τους στο συγκεκριμένο χώρο.

Η έκθεση θα παραμένει ανοικτή για το κοινό από την Παρασκευή 29 Ιουνίου έως και την Πέμπτη 5 Ιουλίου από 10 π.μ. έως 7 μ.μ

Πηγή Κέρδος
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο