Ειδήσεις Επενδύσεις -αναπτυξιακά

Παράταση του χρόνου υλοποίησης, τροποποιημένος Οδηγός και ΦΕΚ του Προγράμματος «Εναλλακτικός Τουρισμός»

Υπουργείο Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού
ΕΠΑΝ ΙΙ: ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ


26/8/2015

Ανακοινώθηκε η Απόφαση Παράτασης του Χρόνου Υλοποίησης, ο Τροποποιημένος Οδηγός και ΦΕΚ του Προγράμματος «Εναλλακτικός Τουρισμός»
 
Σύμφωνα με την απόφαση ορίζεται:

Τροποποιείται η υπ’ αριθμ. ΕΥΣΕΥΤ/Β/Ε02.01/126/14.2.2014 (ΑΔΑ: ΒΙΕΚΟΟ-Π52, ΦΕΚ Β 445/2014) Κοινή Υπουργική Απόφαση «Οδηγός Εφαρμογής της Πράξης «Εναλλακτικός Τουρισμός» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα και Επιχειρηματικότητα (ΕΠΑΕ) 2007-2013», ο οποίος επισυνάπτεται.

Τροποποιούνται αντίστοιχα και όλες οι ατομικές αποφάσεις ένταξης και έγκρισης χρηματοδότησης έργων Δικαιούχων στο πρόγραμμα «Εναλλακτικός Τουρισμός».

Ανάρτηση της απόφασης στις ιστοσελίδες του Υπουργείου Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού (http://www.mintour.gov.gr), της ΕΥΔ-ΕΠΑΕ (http://www.antagonistikotita.gr), του ΕΣΠΑ (www.espa.gr) και του ΕΦΕΠΑΕ (www.efepae.gr).

Η απόφαση ισχύει από τη ημερομηνία δημοσίευσής της στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (Τεύχος Β' 1707-14-08-2015).


Ετικέτες για αναζήτηση ΕΣΠΑ ΕΠΑΝ Εναλλακτικός Τουρισμός


Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο