Ειδήσεις Επιχειρήσεων Νέα

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ UNION ΣΕ WINDOWS

Η UNION στα πλαίσια της διαρκούς ανάπτυξης των εφαρμογών της, οι οποίες χαρακτηρίζονται από την απλότητα στη χρήση και την άμεση λειτουργικότητα τους , προχώρησε στην έκδοση της ΓΕΝΙΚΗΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ σε περιβάλλον windows .

Θέμα «ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ UNION ΣΕ WINDOWS»

 

 Η UNION στα πλαίσια της διαρκούς ανάπτυξης των εφαρμογών της, οι οποίες χαρακτηρίζονται από την απλότητα στη χρήση και την άμεση λειτουργικότητα τους , προχώρησε στην έκδοση της ΓΕΝΙΚΗΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ  σε περιβάλλον windows .   Η εφαρμογή «UNION ΓΕΝΙΚΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ»  είναι βασισμένη στην πάγια φιλοσοφία της εταιρείας  για απλότητα στη χρήση , εύκολη εκμάθηση , χρήση με  πληκτρολόγιο και  ποντίκι (mouse) ,όχι ιδιαίτερες απαιτήσεις hardware. Επισημαίνουμε  ότι   υπάρχει πλήρη συμβατότητα  με το πρόγραμμα γενικής λογιστικής  union  dos .Η εφαρμογή περιλαμβάνει πλήθος νέων δυνατοτήτων , αναβαθμισμένο αυτόματο κλείσιμο ισολογισμού ,αυτόματη αποστολή ΦΠΑ κλπ .Η νέα εφαρμογή καθώς και όλα τα προγράμματα  λειτουργούν και σε περιβάλλον windows vista. Διατίθεται σε προνομιακή τιμή για λογιστές και λογιστικά γραφεία . Επισκεφθείτε μας στην ηλεκτρονική  μας διεύθυνση http://www.union.gr ή επικοινωνήστε καθημερινά 09:00 π.μ. έως 21:00 μ.μ. και Σάββατο 09:00 έως 15:00 μ.μ. στο τηλεφωνικό κέντρο  210 6926910.


DEMO ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο