Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Σύλλογος Εργαζομένων Δ.Ο.Υ. Ν. Λέσβου-Χίου: Πλήρης υιοθέτηση των εγγράφων του Συλλόγου Εφοριακών Νομών Θεσσαλονίκης-Κιλκίς-Χαλκιδικής για τους ελεγκτές των Δ.Ο.Υ. και του Σ.Δ.Ο.Ε.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Δ.Ο.Υ. ΝΟΜΩΝ ΛΕΣΒΟΥ - ΧΙΟΥ
Μυτιλήνη, 20/08/2015

Αρ. πρωτ. 8/2015

ΠΡΟΣ:

1) ΠΟΕ-ΔΟΥ
2) ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ
3) ΓΕΝΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΟΕ-ΔΟΥ

ΘΕΜΑ: Πλήρης υιοθέτηση των εγγράφων του Συλλόγου Εφοριακών Νομών Θεσσαλονίκης-Κιλκίς-Χαλκιδικής για τους ελεγκτές των Δ.Ο.Υ. και του ΣΔΟΕ

Σας ενημερώνουμε ότι:

1. το υπ’ αρ. πρωτ. 06/13-08-2015 έγγραφό μας με θέμα «Προβλήματα και δυσχέρειες – Προτάσεις στο έργο των ελεγκτών βεβαίωσης και είσπραξης των εσόδων του Κράτους» προς την Γ.Γ.Δ.Ε. καθώς και

2. το υπ’ αρ. 07/13-08-2015 έγγραφό μας με θέμα «Προβλήματα και δυσχέρειες – Προτάσεις στο έργο των υπαλλήλων του Σ.Δ.Ο.Ε. Π.Δ. Βορείου Αιγαίου» προς τον Υπουργό Οικονομικών, αποτελούν έγγραφα του Συλλόγου Εφοριακών Νομών Θεσσαλονίκης – Κιλκίς – Χαλκιδικής, τα οποία υιοθετούνται πλήρως και γι’ αυτό παρατίθενται αυτούσια και αυτολεξεί στα ανωτέρω δικά μας έγγραφα.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΣΤΕΛΛΑ ΠΑΤΙΚΑ

Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΤΑΡΙΔΗΣ
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο