Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Ο ΕΝ.Φ.Ι.Α. για το 2015 θα είναι ο ίδιος με το 2014 - Α.Φ.Μ. στα νεογένννητα από το 2016

Με την εγγραφή τους στο ληξιαρχείο τα παιδιά που θα γεννηθούν από το 2016 θα λαμβάνουν και Αριθμό Φορολογικού Μητρώου, όπως γράφει η εφημερίδα «Καθημερινή» και επιβεβαιώνει ο αναπληρωτής υπουργός οικονομικών κος Τρύφων Αλεξιάδης.

Μιλώντας στο τηλεοπτικό κανάλι Mega, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών είπε ότι πρέπει να πάμε σε διαδικασίες απλοποίησης για τον πολίτη. Τα μωρά θα πρέπει να παίρνουν ΑΦΜ με την γέννησή τους, ενώ όσα δεν έχουν ΑΦΜ, μπορούν να πάρουν με την εγγραφή τους στο σχολείο την επόμενη χρονιά.

Όσο για τον Εν.Φ.Ι.Α. τόνισε ότι για το 2015 θα είναι ίδιος με το 2014 αφού δεν μπόρεσε η κυβέρνηση με την διαπραγμάτευση να τον αλλάξει.
Ετικέτες για αναζήτηση ΑΦΜ Εν.Φ.Ι.Α.


Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο