Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Κ. Κόλλιας: «Η διενέργεια πρόωρων εκλογών δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να επηρεάσει την εφαρμογή του προγράμματος, που έχει συμφωνηθεί με τους δανειστές»

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Μητροπόλεως 12 14, 105 63 Αθήνα - Τηλ.: 210 5203922 , FAX: 5202903, e-mail: [email protected]

Αθήνα, 21-08-2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Ο Πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, Κωνσταντίνος Κόλλιας, έκανε την ακόλουθη δήλωση :

Η παραίτηση της κυβέρνησης με στόχο τη διενέργεια πρόωρων εκλογών δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να επηρεάσει την εφαρμογή του προγράμματος, που έχει συμφωνηθεί με τους δανειστές.

Το Σεπτέμβριο η χώρα πρέπει να λάβει 3 δισεκατομμύρια ευρώ, η χορήγηση των οποίων προϋποθέτει την υλοποίηση συγκεκριμένων προαπαιτούμενων.

Αυτό το ποσό είναι σημαντικό να εκταμιευθεί έγκαιρα, καθώς θα κατευθυνθεί στην αγορά, μέσω της αποπληρωμής ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεων του Δημοσίου.

Για το σκοπό αυτό, πρέπει το σύνολο των πολιτικών δυνάμεων της χώρας να συμφωνήσει και να διασφαλίσει ότι η υπηρεσιακή κυβέρνηση θα συνεχίσει να εργάζεται σε αυτή την κατεύθυνση.

Και αυτό μπορεί να αποτελέσει μια πρώτη συμφωνία, ώστε στη συνέχεια, να προκύψουν από τις κάλπες οι απαιτούμενες συνεργασίες και ευρύτερες συναινέσεις, τις οποίες θεωρώ απαραίτητες για την έξοδο από την ύφεση και την κρίση.


Γραφείο Τύπου του ΟΕΕ
Τηλ: 2105203922
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο