Αποτελέσματα live αναζήτησης

Π.Ο.Ε.-Δ.Ο.Υ. «Ζητάμε κοινή συνάντηση με τον Αναπληρωτή Υπουργού και τη Γενική Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων το συντομότερο δυνατόν»

  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά

ΠΟΕ-ΔΟΥ
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ


Αθήνα 19.08.2015
Αρ. Πρωτ.:804

ΠΡΟΣ:
1. ΤΟΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ
ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
κ. ΤΡΥΦΩΝΑ ΑΛΕΞΙΑΔΗ
2.ΤΗΝ Γ.Γ.Δ.Ε.
κ. ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΣΑΒΒΑΙΔΟΥ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ: ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
κ. ΤΣΑΚΑΛΩΤΟ ΕΥΚΛΕΙΔΗ

Με το Ν. 4336/14.05.2015, ΦΕΚ 94/Α/2015 , σχετικά με τη συμφωνία Δημοσιονομικών στόχων και διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων που ψηφίσθηκε από την Βουλή των Ελλήνων, μνημονεύονται ρυθμίσεις που άπτονται των συνθηκών εργασίας των υπαλλήλων καθώς και του καθεστώτος λειτουργίας υπηρεσιών του ΥΠΟΙΚ. Στα πλαίσια αυτά ζητάμε κοινή συνάντηση του Αναπληρωτή Υπουργού και της Γενικής Γραμματέως Δημοσίων Εσόδων με την ΠΟΕ ΔΟΥ, το δυνατόν συντομότερο, προκειμένου να καταθέσουμε τις προτάσεις μας, έτσι όπως αυτές δημοκρατικά διαμορφώθηκαν στο Συνέδριο και στα όργανα της Ομοσπονδίας μας. Το επείγον της συνάντησης, συνίσταται στο γεγονός ότι οι μετακινήσεις υπαλλήλων, η μεταφορά αρμοδιοτήτων από το ΣΔΟΕ και όσα προβλέπονται στον προαναφερόμενο ΦΕΚ, εντείνουν το κλίμα ανασφάλειας και αβεβαιότητας στους συναδέλφους μας που κάτω από τραγικά δύσκολες συνθήκες προσπαθούν να φέρουν σε πέρας το δύσκολο έργο τους.

Πιστεύουμε ότι η εργασιακή ειρήνη οικοδομείται πάνω σε σχέσεις αμοιβαίας εμπιστοσύνης και σε ότι μας αναλογεί, θα συμβάλλουμε με όλες τις δυνάμεις μας για το σκοπό αυτό. Ο κλάδος μας εργαζόταν και θα εξακολουθήσει να εργάζεται για την αύξηση των δημοσίων εσόδων και την πάταξη της φοροδιαφυγής, αρκεί να μένει απερίσπαστος από τις δήθεν «μεταρρυθμιστικές» πρωτοβουλίες που τον εξουθενώνουν κοινωνικά, υπηρεσιακά και οικονομικά.

Σας δηλώνουμε ότι θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για τη βελτίωση των εργασιακών δικαιωμάτων, της ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ, της ΑΞΙΟΚΡΑΤΕΙΑΣ και της ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ όλων των εργαζομένων που εκπροσωπούμε, με ευθύνη και συνέπεια.


ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΕΙΡΗΝΗ ΥΦΑΝΤΗ

Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΑΝΝΑ ΚΙΟΥΤΣΟΚΙΟΖΟΓΛΟΥ-ΠΟΥΛΑΚΗ



Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης