Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Σύλλογος Λογιστών Χανίων: «Τι εννοείτε κ. Αλεξιάδη με την ανακοίνωσή του Υπουργείου σας περί μη παράτασης των φορολογικών δηλώσεων;»

Σύλλογος Αδειούχων Λογιστών – Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Ν. Χανίων
Μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών (Π.Ο.Φ.Ε.Ε.)
ΔΝΣΗ: Β. ΚΟΡΝΑΡΟΥ 30 – ΧΑΝΙΑ * Τηλ. 28210-71581, fax 28210-36470
ΑΦΜ 997679535 * e-mail: [email protected]

Χανιά, 19/08/2015 - Αρ. πρωτοκ. 20150819α

Προς:
• Αναπληρωτής Υπουργός για θέματα Δημοσίων Εσόδων: κος Τρύφων Αλεξιάδης.
• Γενική Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων: κα. Σαββαϊδου Αικατερίνη.

Κοινοποίηση:
* Υπουργό Οικονομικών: κ. Ευκλείδη Τσακαλώτο.
* Αναπληρωτής Υπουργείου Οικονομικών: Δημήτρης Μάρδας
* Π.Ο.Φ.Ε.Ε.
* Ο.Ε.Ε.(Κεντρικό – Τοπικό – Επιτροπή Λογιστικών Θεμάτων)
* Βουλευτές Χανίων

Θέμα : «Τι εννοείτε κ. Αλεξιάδη με την ανακοίνωσή του Υπουργείου σας περί μη παράτασης των φορολογικών δηλώσεων;»

κ. Αλεξιάδη,

Τι εννοείτε όταν λέτε με την προ ολίγων ωρών ανακοίνωση του Υπουργείου σας ότι "Αναγνωρίζονται πλήρως τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν στους πολίτες και ειδικά στους λογιστές, από καθυστερήσεις, παραλείψεις και καθυστερημένες νομοθετικές πρωτοβουλίες. Είναι αναγκαίο όμως να ολοκληρωθεί η υποβολή και η εκκαθάριση των φορολογικών δηλώσεων." ;;;

Δηλαδή εκεί έχει καταλήξει το Υπουργείο;;

Να αναγνωρίζει ότι υπάρχει πρόβλημα αλλά να μην μπορεί να το διορθώσει;;

Τι δεν μπορεί να διορθώσει κ. Αλεξιάδη;;

Τα νομικά πρόσωπα αν πάνε 30/8 πάλι εντός Αυγούστους γίνεται η βεβαίωση. Στα φυσικά πρόσωπα αν δώσετε έως 15/9 οι δόσεις δεν φεύγουν πάλι πέραν του έτους απλά η μια δόση αντί διμήνου θα γίνει μήνας. Τα φράγκα κ Αλεξιάδη δεν σας τα έταξαν οι φίλοι μας απέξω; Δεν ανασάναμε κατά πως είπατε; Τότε που είναι το πρόβλημα;

Μα επιτέλους σηκώστε το κεφάλι ψηλά !!!

Ακούστε τα προβλήματα που σας ζητούν οι Έλληνες πολίτες ανεξάρτητα τι πολιτική θέση ή επάγγελμα ή οργή έχει ο καθένας από αυτούς και πάρτε επιτέλους πρωτοβουλίες. Δείξτε ότι είστε Κράτος. Μα είναι δυνατόν ένας σύλλογος του τίποτα να αναγκάζεται να δίδει αυτονόητες συμβουλές σε ένα Υπουργείο; Ή μήπως τα επιχειρήματά μας είναι λάθος κ. Αλεξιάδη; Πείτε μας να το ξέρουμε διότι όταν μας λέτε ότι "αναγνωρίζονται τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί από νομοθετικές πρωτοβουλίες" τότε σημαίνει ότι συμφωνείται με τα αιτήματά μας.

Σας παρακαλούμε κ. Αλεξιάδη για τελευταία φορά, σηκώστε το κεφάλι ψηλά...


Μ ε ε κ τ ί μ η σ η
εκ του Συλλόγου Αδειούχων Λογιστών Φοροτεχνικών Ν. Χανίων

Ο Πρόεδρος Σταυρουλάκης Κωνσταντίνος
Ο Αντιπρόεδρος Κυπραίος Κωνσταντίνος
Ο Γραμματέας Κελάκης Μιχαήλ
Ο Ταμίας Παπαδάκης Ιωάννης
Το Μέλος Πετράκης Νικόλαος
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο