Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Σύλλογος Φοροτεχνικών-Λογιστών Ν.Θεσπρωτίας: «Πρέπει να δοθεί παράταση για να εξομαλυνθεί το απόλυτο χάος το οποίο με καμία ευθύνη μας έχει δημιουργηθεί»

Σύλλογος Φοροτεχνικών-Λογιστών Ν.Θεσπρωτίας

ΠΡΟΣ:

1) Αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Κο Τρύφωνα Αλεξιάδη.
2) Γενική Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων Κα Αικατερίνη Σαββαΐδου.
3) Υπουργό Οικονομικών Κο. Ευκλείδη Τσακαλώτο.
4) Αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Κο Δημήτρη Μάρδα.

Ο Σύλλογος Φοροτεχνικών-Λογιστών Ν.Θεσπρωτίας συμπορευόμενος με τον Λογιστικό Σύλλογο Πρεβέζης και την πλειοψηφία των λογιστικών συλλόγων ανά την επικράτεια απαιτεί πλέον την παράταση στην υποβολή των φορολογικών δηλώσεων. Οι λόγοι είναι αυτονόητοι και έχουν ειπωθεί άπειρες φορές ώστε να χαθεί έστω και λίγος χρόνος για να ειπωθούν ξανά. Η υπομονή επαγγελματιών λογιστών και πολιτών έχει εξαντληθεί και για ακόμα μια φορά αποδείχθηκε ότι η κατάσταση μπορεί να γίνει και χειρότερη. Η παράταση πρέπει να δοθεί όχι για να πάρουμε ανάσα ή να χαλαρώσουμε (άλλωστε ο κλάδος μας έχει χρόνια να χαλαρώσει) αλλά για να εξομαλυνθεί λίγο το απόλυτο χάος το οποίο με καμία ευθύνη μας έχει δημιουργηθεί. Έμμισθοι υπάλληλοι του υπουργείου Οικονομικών θα είχαν σηκώσει τα χέρια ψηλά , μην απαιτείτε υπέρβαση ανθρωπίνων δυνατοτήτων από τους αμίσθους υπαλλήλους του.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο