Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Αίτημα παράτασης δηλώσεων από το Σύλλογο Λογιστών Ελευθέρων Επαγγελματιών Ν. Φλώρινας

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΟΓΙΣΤΩΝ EΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΝΟΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
Ν.Καββαδία 3 Φλώρινα
Τηλ.: 23850-45089, 23850-44590, 23850-46820

Θέμα : Αίτημα παράτασης των φορολογικών δηλώσεων Νομικών και Φυσικών Προσώπων, για την απρόσκοπτη ολοκλήρωση της διαδικασίας αποστολής των τελευταίων δηλώσεων από τα λογιστικά γραφεία.

Προς το Υπουργείο Οικονομικών

• Αναπληρωτή Υπουργό για θέματα Δημοσίων Εσόδων: κο Τρύφωνα Αλεξιάδη
• Γενική Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων κα. Αικατερίνη Σαββαΐδου

Κοινοποίηση

• Υπουργό Οικονομικών κο. Ευκλείδη Τσακαλώτο
• Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών: κο. Δημήτρη Μάρδα

• Π.Ο.Φ.Ε.Ε
• Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδος
• Βουλευτές Φλώρινας

Κύριες και κύριοι,

κατόπιν επικοινωνίας με πολλούς συναδέλφους λογιστές, οι οποίοι εκφράζουν την αγωνία τους για το θέμα λήξης της υποβολής των δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος Νομικών προσώπων αύριο 20/8/2015, και φυσικών προσώπων σε λίγες μέρες 26/8/2015, ζητάμε να δοθεί οπωσδήποτε παράταση στο χρόνο υποβολής των δηλώσεων, έτσι ώστε να μπορέσουμε, να τακτοποιήσουμε και τις τελευταίες εκκρεμότητες που έχουν απομείνει..

Ζητάμε να κατανοήσετε, την δραματική κατάσταση στην οποία βρίσκονται πολλές χιλιάδες συνάδελφοι λογιστές, οι οποίοι ως επί το πλείστον ολοκληρώνουν και με τις τελευταίες αποστολές φορολογικών δηλώσεων, εκκρεμότητες όμως υπάρχουν!

Δεν επιθυμούμε να γίνουμε κουραστικοί επαναλαμβάνοντας ξανά τους λόγους που μας οδηγούν σ’ αυτό το δίκαιο αίτημα μας, ζητάμε όμως και την δική σας κατανόηση, έτσι ώστε να μπορέσουν όλοι οι συνάδελφοι μας λογιστές, να ολοκληρώσουν μια δύσκολη έτσι και αλλιώς διαδικασία, χωρίς να εξουθενωθούν περαιτέρω, ή και να βάλουν σε κίνδυνο και την υγεία τους, ή και την ζωή τους ακόμα, για να ολοκληρώσουν με τις όποιες αποστολές έχουν απομείνει στον καθένα.

Ζητάμε, μια παράταση εγκαίρως τώρα, έτσι ώστε να πάψει η περαιτέρω ψυχική και σωματική ταλαιπωρία των συναδέλφων , που εργάζονται με τεράστια πίεση εν μέσω θέρους, χωρίς διακοπές, χωρίς ωράρια, μακριά από τις οικογένειες τους για να προλάβουν τις ημερομηνίες υποβολών.

Παρακαλούμε να ανακοινώσετε άμεσα την όποια παράταση, έτσι ώστε να μπορέσουν να λειτουργήσουν οι συνάδελφοι χωρίς περαιτέρω άγχος, και να μην επιβαρυνθούν περαιτέρω, άλλωστε όλοι θέλουμε να τελειώσουμε μια ώρα γρηγορότερα και με το φετινό καλοκαιρινό μαρτύριο των φορολογικών δηλώσεων, και ελπίζουμε και ευχόμαστε να είναι τελευταία φορά, που αναγκαζόμαστε να αποστέλλουμε φορολογικές δηλώσεις καλοκαίρι, με ευθύνη της διοίκησης όπως καλά γνωρίζετε, και όχι στο χρόνο τους όπως στο παρελθόν.


Φλώρινα, Τετάρτη 19 Αυγούστου 2015

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος Κωνσταντίνος Λιθοξοΐδης
Ο Αντιπρόεδρος Πέτρος Σερίδης
Ο Γραμματέας Κωνσταντίνος Βασιλείου
Η Ταμίας Βιολέτα Γυφτοπούλου
Το μέλος Ιωάννης Βάσσιου
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο