Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Π.Α.Σ.ΕΒΕ: Πρόσκληση σε συλλαλητήριο την Πέμπτη 13/8 στις 19.30 στην Ομόνοια

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΠΑΣΕΒΕ

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ 13 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Συνάδελφε, συναδέλφισσα

Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ φέρνει με διαδικασίες εξπρές και μέσα στον δεκαπενταύγουστο το 3ο μνημόνιο, το οποίο συμπληρώνει και επεκτείνει τα αντιλαϊκά μέτρα των προηγούμενων.

Χτυπάει το λαϊκό εισόδημα, τα εργασιακά δικαιώματα, επιταχύνει το ξεπούλημα δημόσιων υποδομών και ορυκτού πλούτου. Νέα μέτρα κατά των αυτοαπασχολούμενων, με επιτάχυνση της μονοπώλησης μέσω της απελευθέρωσης, επέκταση της φοροληστείας, παραπέρα μειώσεις των συντάξεων.

Από την άλλη, η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με την στήριξη της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και του ΠΟΤΑΜΙΟΥ εξασφαλίζει πολλά δισ. ευρώ, για τις τράπεζες και τους επιχειρηματικούς ομίλους. Γι' αυτούς διαπραγματεύονταν τόσο καιρό, αυτούς υπηρετούν, γι αυτό το μεγάλο κεφάλαιο πανηγυρίζει για την κατάληξη της διαπραγμάτευσης και τη νέα συμφωνία.

Οι αυτοαπασχολούμενοι, οι εργαζόμενοι, οι αγρότες, οι συνταξιούχοι, δεν έχουν κανένα λόγο να εφησυχάζουν. Η ανταγωνιστικότητα και η κερδοφορία των επιχειρηματικών ομίλων καθώς και η συμμετοχή στην ΕΕ, δε συμβαδίζει με τα λαϊκά συμφέροντα. Δεν υπάρχει άλλη διέξοδος. Ή αγωνιζόμαστε ανυποχώρητα για μέτρα άμεσης ανακούφισης, για την εξυπηρέτηση των λαϊκών αναγκών, μέτρα που αντικειμενικά απαιτούν ρήξη με την κερδοφορία των μεγαλοεπιχειρηματιών και τις πολιτικές της ΕΕ, ή θα παρακολουθούμε αδρανείς και απογοητευμένοι τη σφαγή μας.

Τώρα είναι η ώρα να δυναμώσει η πάλη, η σύγκρουση, με την πολιτική που μας αφανίζει. Δεν πρέπει να χαθεί στιγμή. Καμία ανοχή. Δε χωρά απογοήτευση και εφησυχασμός

Στην επίθεση της κυβέρνησης, ΕΕ και επιχειρηματικών ομίλων απαντάμε με οργάνωση και αγώνα σε κάθε γειτονιά, σε κάθε μικρομάγαζο. Λέμε όχι στο βάρβαρο μνημόνιο. Τα ναρκοθετημένα τους νερά μας έπνιξαν και θα πνίξουν τώρα ακόμα περισσότερους. Η ζωή που μας έχουν δώσει και αυτή που μας ετοιμάζουν δεν μας αξίζει. Είναι πέρα για πέρα σάπιο το σύστημα τους, δεν έχει γιατρειά.

Αγωνιζόμαστε για τη ζωή μας. Με δουλειά, αξιοπρέπεια, υγεία, παιδεία και αξιοπρεπή γηρατειά. Ενώνουμε τη φωνή μας, τη δύναμη μας με τους συμμάχους μας, το ΠΑΜΕ, τη ΠΑΣΥ, το ΜΑΣ, την ΟΓΕ.

Όλοι στο συλλαλητήριο την Πέμπτη στις 19.30 στην Ομόνοια
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο