Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Αλλαγή στις αρμοδιότητες του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Δ.Μαρδά.

Με απόφαση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα που δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ, αλλάζουν οι αρμοδιότητες του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Δημήτρη Μάρδα.

Συγκεκριμένα ο αναπληρωτής υπουργός, δεν είναι αρμόδιος πλέον από τις  11.8.2015 για το:  Ταμείο Εγγύησης Καταθέσεων και Επενδύσεων

ενώ συνεχίζει να έχει την εποπτεία :

1. Της Γενικής Γραμματείας Δημοσιονομικής Πολιτικής και των υπαγόμενων σε αυτήν υπηρεσιών.
2. του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων,
3. της Ελληνικής Αεροπορικής Βιομηχανίας Α.Ε.,
4. της Ανώνυμης Εταιρείας Διώρυγας Κορίνθου,
5. της Ανώνυμης Εταιρείας Ελληνικών Αλυκών,
6. του Οργανισμού Διαχείρισης Δημόσιου Χρέους,
7. της Ελληνικής Αεροπορικής Βιομηχανίας Παγίων,
8. της  EMC Ελλάς Α.Ε
9. της Ελληνικής Βιομηχανίας Οχημάτων,
10. της Γενικής Μεταλλευτικής και Μεταλλουργικής Α.Ε. ΛΑΡΚΟ,
11. της Εταιρείας Εκκαθάρισης Α.Ε..


στ) Ταμείου Εγγύησης Καταθέσεων και Επενδύσεων,


Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο