Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

'Εχει υποβληθεί το 75 τοις εκατό των δηλώσεων εισοδήματος φυσικών προσώπων.

4.5 εκκ. δηλώσεις είχαν κατατεθεί μέχρι χθες 10/8/2015, δηλαδή περίπου το 75% του συνόλου των δηλώσεων που αναμένεται να υποβληθούν μέχρι την 26 Αυγούστου 2015, ημερομηνία που είναι και η καταληκτική, για τις δηλώσεις εισοδήματος φυσικών προσώπων.

Ο ρυθμός υποβολής των δηλώσεων τις τελευταίες ημέρες παρουσιάζει πτώση. Συγκεκριμένα υποβάλλονται κατά μέσο όρο 50 με 53 χιλιάδες δηλώσεις ημερησίως (σε εβδομαδιαία βάση).

Εάν συνεχιστεί αυτός ο χαμηλός ρυθμός δεν φαίνεται εύκολο να προλάβουν να υποβληθούν όλες οι δηλώσεις μέχρι και την  26η Αυγούστου 2015.

Υπενθυμίζουμε ότι φέτος αναγνωρίζονται οι αποδείξεις του κωδικού 049, και στις εκπρόθεσμες δηλώσεις.

Για όλες τις επιπτώσεις (πρόστιμα - προσαυξήσεις) των εκπρόθεσμων δηλώσεων δείτε το σχετικό άρθρο του κόμβου εδώ
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο