Αποτελέσματα live αναζήτησης

Συνελήφθη ιδιοκτήτης κέντρου διασκέδασης για μη έκδοση 268 αποδείξεων λιανικής

28 Ιούλιου 2015 Σχόλια
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά

Έλεγχοι φορολογικής και ασφαλιστικής νομοθεσίας πραγματοποιήθηκαν από τη Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας, σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος

Συνελήφθη 37χρονος ιδιοκτήτης επιχείρησης για σχετικές παραβάσεις


Φορολογικοί και ασφαλιστικοί έλεγχοι σε επιχειρήσεις των νομών Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής διενεργήθηκαν από τη Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας, σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, κατά το χρονικό διάστημα από 24 έως και 26-7-2015.

Συγκεκριμένα, κατά τον έλεγχο σε κέντρο διασκέδασης στο νομό Χαλκιδικής συνελήφθη ο 37χρονος ημεδαπός ιδιοκτήτης της επιχείρησης, καθώς διαπιστώθηκε η μη έκδοση (268) λιανικών στοιχείων πώλησης συνολικής αξίας (7.660) ευρώ, καθώς και η απασχόληση ενός (1) υπαλλήλου που δεν αναγραφόταν στους επιδειχθέντες πίνακες προσωπικού της επιχείρησης, κατά παράβαση της φορολογικής και ασφαλιστικής νομοθεσίας.

Επιπλέον, στο νομό Θεσσαλονίκης, σε καφετέρια διαπιστώθηκε η μη έκδοση δύο αποδείξεων λιανικών πωλήσεων, ενώ σε εστιατόριο καφέ-μπαρ διαπιστώθηκε η απασχόληση δύο υπαλλήλων, που δεν είχαν καταχωρηθεί στους επιδειχθέντες πίνακες προσωπικού.

Για όλες τις περιπτώσεις ενημερώθηκαν οι αρμόδιες Δ.Ο.Υ. και Ι.Κ.Α. για την επιβολή των προβλεπόμενων διοικητικών κυρώσεων.

Ο 37χρονος συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Από τη Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας και τη νεοσύστατη Υποδιεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος οι έλεγχοι θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση καθ’ όλη τη διάρκεια της θερινής περιόδου σε όλη την επικράτεια, σε συνεργασία με τις συναρμόδιες Υπηρεσίες (Σ.Δ.Ο.Ε., Δ.Ο.Υ.).



Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης