Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Ο κόμβος στο πλευρό των συναδέλφων - Προσφορά συνδρομητικών υπηρεσιών

Ο κόμβος TAXHEAVEN αφουγκραζόμενος τις δυσκολίες και τις οικονομικές δυσχέρειες που επικρατούν στη χώρα την παρούσα περίοδο, καθώς επίσης και την ανάγκη των συναδέλφων σε όλη την Ελλάδα για έγκυρη και πλήρη ενημέρωση, προσφέρει σε προνομιακή τιμή την ετήσια συνδρομή στην υπηρεσία «Αρχείο Νόμων και Αποφάσεων», που αποτελεί ένα απαραίτητο «εργαλείο» για κάθε λογιστή, φοροτεχνικό, οικονομολόγο, κ.λπ.


Αναλυτικά:

- Για αιτήσεις που αφορούν σε νέες συνδρομές και ανανεώσεις η τιμή διαμορφώνεται στα 100,00* €, για ένα (1) έτος (αρχική τιμή 150,00* €).

- Για ανέργους καθώς επίσης και για νέες/νέους επαγγελματίες που έχουν κάνει έναρξη εργασιών πρόσφατα, η υπηρεσία προσφέρεται ΔΩΡΕΑΝ για ένα (1) έτος (Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία και τα δικαιολογητικά που απαιτούνται μπορείτε να επικοινωνείτε με τα γραφεία του κόμβου).

(*στις ανωτέρω τιμές δεν περιλαμβάνεται ο Φ.Π.Α. 23%)

Η παρούσα προσφορά ισχύει για αιτήσεις και ανανεώσεις οι οποίες θα υποβληθούν από 27/7/2015 μέχρι και 30/09/2015.


Σημείωση: Η προσφορά ισχύει και για ανανεώσεις συνδρομών που λήγουν οποτεδήποτε μετά την 30ή Σεπτεμβρίου και ανανεωθούν έως τη συγκεκριμένη ημερομηνία.

Ανανεώστε λοιπόν μέχρι 30.9.2015 τη συνδρομή σας (οποτεδήποτε και εάν αυτή λήγει) και επωφεληθείτε της προσφοράς.


Δείτε περισσότερα για την προσφορά εδώΤα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο