Ειδήσεις Ανακοινώσεις ΥΠ.ΟΙΚ. - ΙΚΑ - ΟΑΕΔ

Διοργάνωση ειδικής εκπαιδευτικής ημερίδας από τη Γ.Γ.Δ.Ε. με θέμα: «Διαχείρηση κρίσεων και συγκρούσεων»

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ

Αθήνα, 24 Ιουλίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΙΔΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΔΙΗΜΕΡΙΔΑΣ ΜΕ ΘΕΜΑ: «ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΡΙΣΕΩΝ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΩΝ»


Στο πλαίσιο της διαρκούς επιμόρφωσης των υπαλλήλων αλλά και της προσπάθειας για βελτίωση της εξυπηρέτησης των συναλλασσομένων πολιτών και την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών στους πολίτες, η Γενική Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων Κατερίνα Σαββαΐδου, αποφάσισε την διοργάνωση ειδικής εκπαιδευτικής διημερίδας με θέμα: «Διαχείριση κρίσεων και συγκρούσεων» που πραγματοποιήθηκε στο Αμφιθέατρο της οδού Καραγεώργη Σερβίας 8.

Η διημερίδα πραγματοποιήθηκε με επιτυχία από τις 23/07/2015 έως και σήμερα, με τη συμμετοχή Προϊσταμένων των Υπηρεσιών της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων.

Οι συμμετέχοντες εκπαιδεύτηκαν πάνω σε ζητήματα που αφορούν την ανάπτυξη τεχνικών και δεξιοτήτων για αποτελεσματική διαχείριση περιστατικών σύγκρουσης ή κρίσης κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο τέλος της διημερίδας πραγματοποιήθηκε πρακτική άσκηση-προσομοίωση βάσει πραγματικών περιστατικών συγκρούσεων ή κρίσεων στο χώρο εργασίας τους.

Προβλέπεται η υλοποίηση αντίστοιχων ημερίδων με τη συμμετοχή και άλλων υπαλλήλων για τη βελτίωση των σχέσεων της Φορολογικής Διοίκησης με τους φορολογουμένους.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο