Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Ξεκινούν οι έλεγχοι του Υπουργείου Ανάπτυξης σχετικά με την εφαρμογή της νέας αγορανομικής διάταξης με την οποία έχει καταργηθεί η χρέωση

Ο Υφυπουργός Ανάπτυξης κ. Γιάννης Παπαθανασίου ανακοίνωσε τα ακόλουθα: Μετά τη δημοσίευση στο Φ.Ε.Κ. των νέων αναθεωρημένων αγορανομικών διατάξεων και την παρέλευση της περιόδου συστάσεων προς τους καταστηματάρχες ξεκινούν από τη Δευτέρα 18 Ιουνίου 2007 οι σχετικοί έλεγχοι από τις υπηρεσίες της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου....

Ξεκινούν οι έλεγχοι του Υπουργείου Ανάπτυξης σχετικά με την εφαρμογή της νέας αγορανομικής διάταξης με την οποία έχει καταργηθεί η χρέωση Κουβέρ στα κέντρα εστίασης, αναψυχής και διασκέδασης

Ο Υφυπουργός Ανάπτυξης κ. Γιάννης Παπαθανασίου ανακοίνωσε τα ακόλουθα:
Μετά τη δημοσίευση στο Φ.Ε.Κ. των νέων αναθεωρημένων αγορανομικών διατάξεων και την παρέλευση της περιόδου συστάσεων προς τους καταστηματάρχες ξεκινούν από τη Δευτέρα 18 Ιουνίου 2007 οι σχετικοί έλεγχοι από τις υπηρεσίες της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου.


Ειδικά για το ΚΟΥΒΕΡ υπενθυμίζεται ότι η νέα αγορανομική διάταξη καταργεί τη χρέωση του ΚΟΥΒΕΡ στα κέντρα εστίασης, αναψυχής και διασκέδασης.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο