Αποτελέσματα live αναζήτησης

Υπεβλήθη η Ετήσια Έκθεση του Γενικού Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης

22 Ιούλιου 2015 Σχόλια
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά

Γενικός Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης

Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ

ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΘΕΣΗ 2014

Αθήνα, 20 Ιουλίου 2015

Ο Γενικός Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης, Αρεοπαγίτης ε.τ. Λέανδρος Ρακιντζής, υπέβαλε στον Πρωθυπουργό κ.Αλέξιο Τσίπρα και στην Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων κα Ζωή Κωνσταντοπούλου, την προβλεπόμενη από τον ιδρυτικό του νόμο 3074/02 ετήσια έκθεση για το έτος 2014.

Η ετήσια έκθεση καθώς και η συνοπτική της παρουσίαση έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του ΓΕΔΔ (www.gedd.gr). Περιλαμβάνονται σε αυτήν, η συνολική ετήσια δραστηριότητά του με στόχο την καταπολέμηση της διαφθοράς και της κακοδιοίκησης στο δημόσιο τομέα, χαρακτηριστικές υποθέσεις που διερεύνησε, νομοθετικές και οργανωτικές προτάσεις που υπέβαλε, οι σχετικές με την πειθαρχική του δικαιοδοσία ενέργειες και τα αποτελέσματα του ελέγχου περιουσιακής κατάστασης Δημοσίων Υπαλλήλων.

Επίσης περιλαμβάνονται, ως παραρτήματα, η ετήσια έκθεση του Συντονιστικού Οργάνου Επιθεώρησης και Ελέγχου (ΣΟΕΕ) και η νομοθεσία που αφορά στο ΓΕΔΔ και στο ΣΟΕΕ. Στην ετήσια έκθεση του ΣΟΕΕ παρουσιάζεται μεταξύ άλλων, περιληπτικά, η δραστηριότητα των Σωμάτων και Υπηρεσιών Επιθεώρησης και Ελέγχου κατά το 2014.


Δείτε την Έκθεση από εδώ



Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης