Ειδήσεις Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα

Διάλεξη για τα Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα

Μία ενδιαφέρουσα διάλεξη με θέμα «Global Financial Reporting: IFRS Update» θα δώσει στις 27 Ιουνίου 2007, στο ξενοδοχείο «Park», η κυρία Μέρι Μπαρθ, μέλος του Συμβουλίου Διεθνών Λογιστικών Προτύπων (IASB) και καθηγήτρια Λογιστικής στο επιφανές Graduate School of Business του αμερικανικού Πανεπιστημίου Stanford....

Διάλεξη για τα Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα

Μία ενδιαφέρουσα διάλεξη με θέμα «Global Financial Reporting: IFRS Update» θα δώσει στις 27 Ιουνίου 2007, στο ξενοδοχείο «Park», η κυρία Μέρι Μπαρθ, μέλος του Συμβουλίου Διεθνών Λογιστικών Προτύπων (IASB) και καθηγήτρια Λογιστικής στο επιφανές Graduate School of Business του αμερικανικού Πανεπιστημίου Stanford.

Η κυρία Μπαρθ, πολυβραβευμένη για την επιστημονική εργασία και τη διδασκαλία της, είναι προσκεκλημένη του τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ως μέλος (μερικής απασχόλησης) του συμβουλίου IASB, η κυρία Μπαρθ υπηρετεί από τον Ιανουάριο 2001, έχοντας διατελέσει στο παρελθόν, μεταξύ άλλων, μέλος της εκτελεστικής επιτροπής του αμερικανικού ινστιτούτου AICPA και της συμβουλευτικής επιτροπής λογιστικής του πανίσχυρου αμερικανικού συμβουλίου FASB (αντίστοιχου του IASB). Πριν μετακομίσει στο Πανεπιστήμιο Stanford το 1995, είχε υπηρετήσει ως καθηγήτρια στο Harvard Business School και ως εταίρος ορκωτός ελεγκτής-λογιστής (audit partner) στην Arthur Andersen.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο