Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Πανελλήνια Ομοσπονδία Λογιστών: Κάλεσμα σε κινητοποιήσεις

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΛΟΓΙΣΤΩΝ (Π.Ο.Λ.)
Κάνιγγος 27, τηλ. (210) 38 10 081, 38 02 923, 38 35 093, ΦΑΞ 38 01 227, 38 45 434  -  ΑΘΗΝΑ
W. site: www.pol.org.gr, www.eelp.gr   Email: [email protected], [email protected]

Αθήνα, 20 Ιουλίου 2015

ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ! Την Τετάρτη 22 /7/15
στην Αθήνα, 7:30 μμ στην Ομόνοια!
Θεσσαλονίκη, στις 7:30 μ.μ. στο Άγαλμα Βενιζέλου

Να δώσουμε μαχητική απάντηση στο δεύτερο πακέτο μέτρων του μνημονίου


Ο νέος σφαγιασμός έχει την υπογραφή της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕλ καθώς και  την πλήρη στήριξη των ΝΔ,  ΠΑΣΟΚ,  ΠΟΤΑΜΙ.

Συμφωνούν απόλυτα στην φτωχοποίηση του λαού. Η δήθεν διαπραγμάτευσή τους έχει να κάνει με το πως θα εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα του μεγάλου κεφαλαίου. Οι εργαζόμενοι, οι συνταξιούχοι, οι αυτοαπασχολούμενοι, η φτωχή αγροτιά, είναι τα θύματα αυτής της πολιτικής που επιδιώκει  την  καπιταλιστική ανάκαμψη, την θωράκιση της κερδοφορίας των μονοπωλιακών ομίλων.

Να μην ξεγελαστούμε από τις δήθεν αποστασίες ορισμένων. Ο τυχοδιωκτισμός τους δεν έχει τέλος. Σκοπός τους είναι να ξεγελάσουν τον κόσμο, να δημιουργήσουν αυταπάτες ότι μπορεί το σύστημα, που παράγει τις κρίσεις να γίνει καλύτερο. Γι αυτό και από την μια δήθεν δεν ψηφίσουν τα μέτρα ενώ από την άλλη στηρίζουν την κυβέρνηση. Ούτε από τις δυνάμεις που καλούσαν τους εργαζόμενους να στηρίξουν το «ΟΧΙ» της κυβέρνησης και τώρα νιώθουν εξαπατημένοι.

Τους γυρνάμε την πλάτη! Γυρνάμε την πλάτη και στις συμβιβασμένες συνδικαλιστικές ηγεσίες της ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ που καλούν τους εργαζόμενους “αγωνιστικά” να στηρίξουν τη μια ή την άλλη επιλογή των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων και της ΕΕ.

Ήρθε η ώρα να παλέψουμε για τις δικές μας ανάγκες, για τα δικά μας συμφέροντα. Η μόνη διέξοδος που θα δώσει αισιοδοξία και στους εργαζόμενους του κλάδου είναι η οργάνωση στα σωματεία μας. Είναι η αλληλεγγύη που ορθώνεται από τα ταξικά σωματεία για να αντιμετωπιστούν οι επιπτώσεις των βάρβαρων μέτρων παλιών και νέων. Οι εργοδότες του κλάδου σύσσωμοι όσο βλέπουν ότι δεν υπάρχει ουσιαστικός οργανωμένος αντίλογος από τους εργαζόμενους θα συνεχίσουν να αξιοποιούν το αντεργατικό νομοθετικό οπλοστάσιο για να δουλεύουν οι εργαζόμενοι με όλο και πιο εντατικούς ρυθμούς με όλο και λιγότερα δικαιώματα.

Καλούμε τους εργαζόμενους του κλάδου να συμμετέχουν στα συλλαλητήρια του ΠΑΜΕ σε όλη την χώρα ενάντια στα σχέδια πτώχευσης του λαού, εναντία στο τρίτο μνημόνιο.

ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΝΕΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΜΕΤΡΑ!
           
Η προσπάθεια επιβολής των νέων εξοντωτικών μέτρων, πρέπει να μας βρει απέναντι. Η νεολαία, οι άνεργοι, οι συνταξιούχοι, οι γυναίκες, οι εργαζόμενοι με μεγαλύτερη ορμή, πιο αποφασιστικά και συνειδητά να αγωνιστούμε για να μην εφαρμοστεί στη ζωή το νέο μνημόνιο, για την ανατροπή όλων των προηγούμενων βάρβαρων μέτρων.

ΟΧΙ ΣΤΟ ΝΕΟ  ΜΝΗΜΟΝΙΟ!

Ρήξη με την Ε.Ε. και το δρόμο των μονοπωλίων!
Να μην περάσει η ηττοπάθεια και ο συμβιβασμός.
ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΜΕ ΑΝΤΙΛΑΪΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Το Διοικητικό Συμβούλιο
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο