Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Γιώργος Χριστόπουλος: ΦΠΑ- στα 100 ευρώ εισπράττουμε τα 70 και «χάνονται» τα 30, όταν ο μέσος όρος στην Ε.Ε. η απώλεια είναι 6 ευρώ στα 100 ευρώ

Ο συνάδελφος φοροτεχνικός Γιώργος Χριστόπουλος –φοροτεχνικός (μέλος του Δ.Σ. της Π.Ο.Φ.Ε.Ε. και Γενικός Γραμματέας της Ε.Φ.Ε.Ε.Α), μίλησε στον ΑΘΗΝΑ 984 και στη Φρόσω Ζαγορίτου (μπορείτε να ακούσετε εδώ από το 32ο λεπτό μέχρι το 46ο) http://www.athina984.gr/node/352405 για τον ΦΠΑ δύο ταχυτήτων στα ίδια αγαθά δίνοντας παραδείγματα όπως το σουβλάκι το κοτόπουλο τον κιμά κα.

Εξηγεί την αγωνία του κλάδου αλλά και ολόκληρης της κοινωνίας, για το τι περιμένει ο πολίτης που θα σφίξει και άλλο το «ζωνάρι» από την αύξηση του ΦΠΑ. Ιδίως τι περιμένει και τι πρέπει να κάνει ως τελευταία ευκαιρία η Φορολογική Διοίκηση με τον νέο Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών κ. Τρύφωνα Αλεξιάδη που και γνωρίζει αλλά και μπορεί να «ξεδοντιάσει» τη φοροδιαφυγή. (βλ. «Ξέρουμε πώς θα πατάξουμε τη φοροδιαφυγή ή», τόνισε ο νέος αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης. http://www.capital.gr/story/3045571).
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο