Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Δωρεάν Ημερίδα από τον ΕΟΜΜΕΧ για Έρευνα προς όφελος των Μικρό-Μεσαίων Επιχειρήσεων ..

Ο ΕΟΜΜΕΧ διοργανώνει την Πέμπτη 21 Ιουνίου 2007 ενημερωτική ημερίδα με θέμα: «Έρευνα προς όφελος των Μικρό-Μεσαίων Επιχειρήσεων (ΜΜΕ) στο 7ο Πρόγραμμα Πλαίσιο Έρευνας, Τεχνολογικής Ανάπτυξης και Επίδειξης της Ε.Ε.»..Ο ΕΟΜΜΕΧ διοργανώνει την Πέμπτη 21 Ιουνίου 2007 ενημερωτική ημερίδα με θέμα: «Έρευνα προς όφελος των Μικρό-Μεσαίων Επιχειρήσεων (ΜΜΕ) στο 7ο  Πρόγραμμα Πλαίσιο Έρευνας, Τεχνολογικής Ανάπτυξης και Επίδειξης  της Ε.Ε.»

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο ΕΟΜΜΕΧ, Εθνικό Σημείο Επαφής για τις ΜΜΕ στο 7ο Πρόγραμμα Πλαίσιο Έρευνας Τεχνολογικής Ανάπτυξης και Επίδειξης της Ε.Ε., διοργανώνει υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Έρευνας και Τεχνολογίας /Υπουργείο Ανάπτυξης, με την υποστήριξη της Ε.Ε.,              την Πέμπτη 21 Ιουνίου 2007, στην Αθήνα ενημερωτική ημερίδα με θέμα:

« Έρευνα προς όφελος των Μικρό-Μεσαίων Επιχειρήσεων (ΜΜΕ) στο 7ο  Πρόγραμμα Πλαίσιο Έρευνας, Τεχνολογικής Ανάπτυξης και Επίδειξης  της Ε.Ε. »

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο  Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών, Βασ. Κωνσταντίνου 48,  Αθήνα, Αμφιθέατρο Λ. Ζέρβας,   μεταξύ  09:30πμ  - 14:30μμ.

Στην εκδήλωση, η εκπρόσωπος της  Ευρωπαϊκής Επιτροπής κα Ιφιγένεια Ποττάκη, Γενική Διεύθυνση Έρευνα, Μονάδα: Έρευνα και ΜΜΕ, θα παρουσιάσει την συμμετοχή των ΜΜΕ στα Ειδικά Προγράμματα και  το Πρόγραμμα εργασίας για την “Έρευνα προς όφελος των ΜΜΕ” καθώς επίσης και οδηγίες για την προετοιμασία και υποβολή πρότασης στην Ε.Ε.

Παρέχεται στην Επιχειρηματική και Επιστημονική κοινότητα, η ευκαιρία να ενημερωθεί από Εκπροσώπους της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και Εθνικούς Εκπροσώπους & Εμπειρογνώμονες σχετικά με τις νέες ευκαιρίες που προσφέρονται για χρηματοδότηση της έρευνας και της τεχνολογικής ανάπτυξης προς όφελος των ΜΜΕ  σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

 Είσοδος ελεύθερη
Παρακαλούνται όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν να αποστείλουν το Δελτίο Συμμετοχής στο
e-mail: [email protected]
http://www.eommex.gr  ,   http://www.gsrt.gr

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

09:30-10:00

Προσέλευση  - Εγγραφή Συμμετεχόντων

10:00-10:30

Χαιρετισμοί                                                                                                                                Δρ Ελευθέριος Σκανδάλης, Διευθύνων Σύμβουλος  ΕΟΜΜΕΧ  

Δρ Γιώργος Μπόνας ,   Αναπληρωτής Εθνικός Εκπρόσωπος ,  Γ.Γ.Ε.Τ. / ΥΠΑΝ                                                                                                                    

10:30-10:50

Ομιλία του Εθνικού Εκπροσώπου  στη Διαχειριστική Επιτροπή του 7ου ΠΠ

Ειδικό Πρόγραμμα «ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ», Έρευνα για τις ΜΜΕ.

Δρ Ευάγγελος  Γ. Παπαδάκης, Αναπληρωτής Καθηγητής, Τμήμα Διαχείρισης Περιβάλλοντος & Φυσικών Πόρων, ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 

10:50-11:05

Επιτυχής συμμετοχή ΜΜΕ στο 6ο ΠΠ.                                                                                    Έργο WATERTOOL: Ανάπτυξη ενός αυτοματοποιημένου πολυ-παραμετρικού συστήματος για την ανάλυση επιφανειακών και υπόγειων υδάτων.                                                                                                       Δρ. Γιώργος Σίδερης, Δ/νων Σύμβουλος TERRAMENTOR   Ε.Ο.Ο.Σ.

11:05-11:20

Επιτυχής συμμετοχή Συνδέσμου ΜΜΕ & MME στο ρόλο Ερευνητικού Φορέα στο 6ο ΠΠ.                                                                        Έργο WEB-TEXPERT:  Καινοτομία “κομμένη & ραμμένη στα μέτρα” των ΜΜΕ της Κλωστοϋφαντουργίας .                                                                                                             Δρ. ¶ννα Τριανταφύλλου , Project Manager, ATHENS TECHNOLOGY CENTER A.E.

11:20- 11:30

Ο ρόλος του Εθνικού Σημείου Επαφής MME/ΕΟΜΜΕΧ. Προετοιμασία & Προέλεγχος προτάσεων και χρήσιμες συμβουλές και επισημάνσεις.

κα Ελένη Σπυροπούλου,  Εθνικό Σημείο Επαφής ΜΜΕ στο 7ο ΠΠ ,ΕΟΜΜΕΧ

11:30-12:30

Εισαγωγή στο 7ο  Πρόγραμμα Πλαίσιο, συμμετοχή των ΜΜΕ στα Ειδικά Προγράμματα . Ειδικό Πρόγραμμα "Ικανότητες " και η δράση “Έρευνα προς όφελος των ΜΜΕ”.

κα Ιφιγένεια Ποττάκη, ΓΔ Έρευνα/ Μονάδα Έρευνα &ΜΜΕ, Ευρωπαϊκή Επιτροπή 

12:30-13:00

Ερωτήσεις

13:00-13:30

Διάλειμμα  

13:30-14:00

Κανόνες Συμμετοχής και Χρηματοδοτικό Σχήμα: πώς να προετοιμάσετε και να υποβάλετε προτάσεις στο πρόγραμμα “Έρευνα προς όφελος των ΜΜΕ”

κα Ιφιγένεια Ποττάκη, ΓΔ Ερευνα/ Μονάδα Έρευνα &ΜΜΕ, Ευρωπαϊκή Επιτροπή 

14:00-14:30

 Ερωτήσεις - Κλείσιμο εκδήλωσης

Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο