Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Πρόταση για φοροαπαλλαγές όσων απασχολούν ερευνητές υψηλού επίπεδου

Πρόταση του Υπουργείου Ανάπτυξης που αφορά στην επιβολή μηδενικού φόρου σε όσες επιχειρήσεις -και τους εργαζομένους τους- πλαισιώνονται από ερευνητές υψηλού επίπεδου, απασχολούν κατά 30% του προσωπικού διδάκτορες και εξάγουν το 60% των προϊόντων

Πρόταση για φοροαπαλλαγές όσων απασχολούν ερευνητές υψηλού επίπεδου


Πρόταση του Υπουργείου Ανάπτυξης που αφορά στην επιβολή μηδενικού φόρου σε όσες επιχειρήσεις -και τους εργαζομένους τους- πλαισιώνονται από ερευνητές υψηλού επίπεδου, απασχολούν κατά 30% του προσωπικού διδάκτορες και εξάγουν το 60% των προϊόντων τους, συζητά η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Ανάπτυξης με τον επικεφαλής του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης, Γιώργο Αλογοσκούφη, αποκάλυψε σήμερα στη Θεσσαλονίκη ο γενικός γραμματέας Έρευνας και Τεχνολογίας, Ιωάννης Τσουκαλάς, στο περιθώριο εκδήλωσης για τον Περιφερειακό Πόλο Καινοτομίας Κεντρικής Μακεδονίας.

Ο κ. Τσουκαλάς εξέφρασε την πεποίθηση ότι τον Οκτώβριο θα έχουν τελεσφορήσει οι διαπραγματεύσεις.

ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο