Ειδήσεις Επιχειρήσεων Νέα

ΛΟΓΙΣΤΗΣ Γενική Λογιστική» το νέο προϊόν της συνεργασίας του «ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΤΣΗ» και της «OPTISOFT

Ο «ΟΜΙΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΟΤΣΗ Α.Ε.Β.Ε.» και η «OPTISOFT» δύο μεγάλες εταιρίες από το χώρο των Ειδικών Επιστημονικών Εκδόσεων και της Πληροφορικής, στα πλαίσια της συνεργασίας τους με βασικό στόχο την επιτυχή ανάπτυξη και υποστήριξη καινοτόμων λύσεων πληροφορικής προηγμένης τεχνολογίας για το σύνολο των επιχειρησιακών διαδικασιών τόσο των ....

«ΛΟΓΙΣΤΗΣ Γενική Λογιστική» το νέο προϊόν της συνεργασίας του «ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΤΣΗ» και της «OPTISOFT»

 

Ο «ΟΜΙΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΟΤΣΗ Α.Ε.Β.Ε.» και η «OPTISOFT» δύο μεγάλες εταιρίες από το χώρο των Ειδικών Επιστημονικών Εκδόσεων και της Πληροφορικής, στα πλαίσια της συνεργασίας τους με βασικό στόχο την επιτυχή ανάπτυξη και υποστήριξη καινοτόμων λύσεων πληροφορικής προηγμένης τεχνολογίας για το σύνολο των επιχειρησιακών διαδικασιών τόσο των μικρομεσαίων όσο και των μεγάλων επιχειρήσεων, ολοκλήρωσαν και διαθέτουν το νέο πρόγραμμα «ΛΟΓΙΣΤΗΣ Γενική Λογιστική». Με το πρόγραμμα αυτό, που είναι διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις, είτε συνδεδεμένο με την εφαρμογή «ΛΟΓΙΣΤΗΣ Εμπορική Διαχείριση» είτε μόνο του, και αποτελεί την πιο αξιόπιστη λύση για την μηχανοργάνωση της επιχείρησης, οι επιχειρήσεις μπορούν να τηρούν τα βιβλία τους εύκολα και γρήγορα και να παρακολουθούν όλες τις εμπορικές και οικονομικές τους λειτουργίες. Επισκεφθείτε μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.logistis.gr και ενημερωθείτε για το νέο λογισμικό μας πρόγραμμα «ΛΟΓΙΣΤΗΣ Γενική Λογιστική».
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο