Ειδήσεις Ανακοινώσεις ΥΠ.ΟΙΚ. - ΙΚΑ - ΟΑΕΔ

ΠΟΣΕ-ΙΚΑ - 24ωρη απεργία 15-07-2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η ΠΟΣΕ-ΙΚΑ συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που προκήρυξε η ΑΔΕΔΥ την ημέρα ψήφισης της αντιλαϊκής συμφωνίας.

Συμμετέχουμε ως συνδικάτο σε όλα τα συλλαλητήρια που θα διοργανωθούν σε όλη τη χώρα και ειδικά στην Αθήνα την ημέρα της ΑΠΕΡΓΙΑΣ.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ μετά από 5 χρόνια αντίστασης- ανατροπής των μνημονίων φέρνει στη Βουλή Νομοσχέδια που πλήττουν τους εργαζόμενους, τους Δημοσίους Υπαλλήλους και την ελληνική κοινωνία στο σύνολό της χωρίς προοπτική εξόδου από τη σημερινή τραγική κατάσταση.

Καλούμαστε να συμμετέχουμε μαζικά ενεργά σε όλες τις εκδηλώσεις-συλλαλητήρια-απεργίες, για να στείλουμε ηχηρά το μήνυμα ότι

ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ.


Για το Διοικητικό Συμβούλιο


Ο Πρόεδρος       

Γιώργος Κυριακόπουλος

Ο Γ. Γραμματέας

Κων/νος Πονηράκος
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο