Ειδήσεις Ανακοινώσεις ΑΑΔΕ - ΕΦΚΑ - Υπ.Οικ. - ΟΑΕΔ - Ε.Ένωσης κ.ά.

Έλεγχος φυσικού αρχείου προγραμμάτων ΛΑΕΚ 0,45% έτους 2013

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ

Ανακοίνωση

Ημερομηνία: 10/07/2015

Τίτλος: Έλεγχος φυσικού αρχείου προγραμμάτων ΛΑΕΚ 0,45% έτους 2013


Για όσα προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης ΛΑΕΚ 0,45% έτους 2013 δεν πραγματοποιήθηκε έλεγχος κατά την υλοποίησή του, παρακαλούμε όπως μας στείλετε για έλεγχο φυσικού αρχείου (σχετική εγκύκλιος 9902/5.2.2013 κεφ. 7 ¨Έλεγχος υλοποίησης των προγραμμάτων κατάρτισης¨, εδάφιο 1) τα κατωτέρω:

1. Τις εκτυπώσεις από το Πληροφοριακό Σύστημα ΛΑΕΚ όλων των ηλεκτρονικά καταχωρηθέντων στοιχείων του προγράμματος.
2. Την εκτύπωση του συνολικού απουσιολογίου για όλες τις ημέρες κατάρτισης.
3. Φωτοαντίγραφα των Αναλυτικών Περιοδικών Δηλώσεων (Α.Π.Δ) των καταρτιζομένων για τους μήνες της κατάρτισης με σφραγίδα της επιχείρησης και υπογραφή του νομίμου εκπροσώπου της επιχείρησης.
4. Φωτοαντίγραφα μισθοδοτικών καταστάσεων που αφορούν στους καταρτιζόμενους για τους μήνες της κατάρτισης με σφραγίδα της επιχείρησης και υπογραφή του νομίμου εκπροσώπου της επιχείρησης.

Τα σχετικά έγγραφα θα αποσταλούν στη Διοίκηση ΟΑΕΔ, Δ/νση Α3 - Γραφείο ΛΑΕΚ, Εθνικής Αντιστάσεως 8, Άλιμος, Τ.Κ 17456. Για διευκρινήσεις καλείτε στο Γραφείο ΛΑΕΚ, κα Μεζίλη, στο τηλέφωνο: 210 9989895 ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΜΕ ότι η παρούσα ανακοίνωση αφορά ΜΟΝΟ τα προγράμματα όπου εμφανίζονται με status ολοκληρώθηκε χωρίς έλεγχο
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΚΤΕΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΛΠ ΑΝΤΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ
  • ΕΦΚΑ
Up
Close
Close
Κλείσιμο