Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Υπερψηφίστηκε η συμφωνία με 251 ψήφους - Πολλές οι διαρροές

Υπερψηφίστηκε το νομοσχέδιο «Διαπραγμάτευση και Σύναψη Δανειακής Σύμβασης με τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας (ESM)» που έχει αποστείλει η κυβέρνηση στους θεσμούς.

Η Βουλή με ψήφους υπέρ 251 , 32 όχι και 8 παρών, έδωσε το «πράσινο φως» στην κυβέρνηση και στον Υπουργό Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτο, που βρίσκεται στις Βρυξέλλες για να συμμετάσχει στο Eurogroup, που θα κρίνει αν θα συνεχιστεί η διαπραγμάτευση για την υπογραφή συμφωνίας.

Ναι ψήφισαν, ο ΣΥΡΙΖΑ -αλλά με απώλειες-, η ΝΔ, Το Ποτάμι, οι ΑΝΕΛ και το ΠΑΣΟΚ. Όχι ψήφισαν η Χρυσή Αυγή και ΤΟ ΚΚΕ.

Η ψηφοφορία έφερε διαφοροποιήσεις στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς, δυο βουλευτές, οι Ελένη Ψαρρέα και Ιωάννα Γαϊτάνη, ψήφισαν όχι και οκτώ, οι Στάθης Λεουτσάκος, Παναγιώτης Λαφαζάνης, Κώστας Λαπαβίτσας, Αθανάσιος Σκούμας, Σταθάς Ιωάννης, Δημήτρης Στρατούλης, Ζωή Κωνσταντοπούλου και Αγλαΐα Κυρίτση ψήφισαν παρών.

Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο