Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Ηλεκτρονικές πληρωμές των οφειλών προς τα δικαστικά τμήματα των τελωνείων

                            
    ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                         
  ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
      ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ
       ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ
                            

 Αθήνα, 10 Ιουλίου 2015


ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

Με σκοπό την διευκόλυνση και την αποφυγή της ταλαιπωρίας των πολιτών, η  Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων έθεσε σε παραγωγική λειτουργία το τμήμα των Ηλεκτρονικών Πληρωμών του ICISnet, που αφορά στις πληρωμές οφειλών προς τα Δικαστικά Τμήματα των Τελωνείων.
    Συνεπώς, οι επιχειρήσεις και οι πολίτες που έχουν σχετικές οφειλές προερχόμενες από βεβαιωμένα πρόστιμα, συμπληρωματικές βεβαιώσεις ή ρυθμισμένες οφειλές, θα απευθύνονται στα Δικαστικά Τμήματα των Τελωνείων, όπου θα δηλώνουν την πρόθεσή τους για ηλεκτρονική πληρωμή των οφειλών τους, προκειμένου ο υπάλληλος να αποστείλει ηλεκτρονικά τη σχετική εντολή πληρωμής. Στη συνέχεια, ο οφειλέτης, μέσω της διαδικτυακής πύλης του ICISnet, θα εισέρχεται στην εφαρμογή των Ηλεκτρονικών Πληρωμών, ώστε να ανακτήσει την ταυτότητα πληρωμής για την πραγματοποίηση της πληρωμής.
    Για πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στη Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Τελωνείου (τηλ 213133 2847 και 2431), ενώ οι οδηγίες χρήσης της εφαρμογής έχουν αναρτηθεί στη διαδικτυακή πύλη των Τελωνείων (www.icisnet.gr).
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο