Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Επιστολή του ΣτΚ προς τις εταιρείες παροχής αγαθών και υπηρεσιών κοινής ωφέλειας σχετικά με τη μη διακοπή παροχής κατά τη διάρκεια της τραπεζικής αργίαςΑθήνα, 8 Ιουλίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Επιστολή προς τις εταιρείες παροχής αγαθών και υπηρεσιών κοινής ωφέλειας σχετικά με τη μη διακοπή παροχής κατά τη διάρκεια της τραπεζικής αργίας.


Η Ανεξάρτητη Αρχή ''Συνήγορος του Καταναλωτή'', κατόπιν τηλεφωνικών ερωτημάτων καταναλωτών-πολιτών, σύμφωνα με τα οποία, λόγω της τραπεζικής αργίας, δεν έχουν καταφέρει και δεν δύνανται να εξοφλήσουν ληξιπρόθεσμους λογαριασμούς τους προς τις εταιρείες παροχής αγαθών και υπηρεσιών κοινής ωφέλειας απέστειλε χθες επείγουσα επιστολή προς τις κάτωθι εταιρείες και φορείς:

● ΔΕΗ Α.Ε.

●ΕΥΔΑΠ Α.Ε.

●EΥΑΘ Α.Ε.

●Ένωση Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης Αποχέτευσης

●Εταιρεία Παροχής Αερίου Αττικής Α.Ε.

●Εταιρεία Παροχής Αερίου Θεσσαλίας Α.Ε.

●Εταιρεία Παροχής Αερίου Θεσσαλονίκης Α.Ε.
 
Στην επιστολή αυτή επισημαίνει ότι η διασφάλιση της απρόσκοπτης παροχής των κοινωφελών αγαθών και υπηρεσιών είναι πρωταρχικής σημασίας για την αξιοπρεπή, ασφαλή και υγιή διαβίωση των πολιτών-καταναλωτών, πολύ περισσότερο σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία. Ζητά δε από τις Διοικήσεις των ως άνω εταιρειών να μην προχωρήσουν σε διακοπή παροχής, τουλάχιστον όσο διαρκεί η τραπεζική αργία, και να ενημερώσουν σχετικώς το κοινό.Λ. Αλεξάνδρας 144, τ.κ. 11471, Αθήνα     
210 6460612      
fax:210 6460414
[email protected]       
www.synigoroskatanaloti.gr      
                                               
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο