Ειδήσεις Εργατικά Ασφαλιστικά

Στο ΕΤΕΑΜ του ΙΚΑ οι ασφαλισμένοι της ΕΤΕ

Στο ΕΤΕΑΜ του ΙΚΑ υπήγαγε η διοίκηση της ΕΤΕ, σε εφαρμογή του νέου νόμου για το ασφαλιστικό, όλους τους τραπεζοϋπαλλήλους που έχουν ασφαλιστεί μετά την 1/1/2005. Την απόφαση κατήγγειλε με εξώδικο προς τη διοίκηση της ΕΤΕ ( 41,68¤ -0,33%)

Στο ΕΤΕΑΜ του ΙΚΑ οι ασφαλισμένοι της ΕΤΕ

 
Στο ΕΤΕΑΜ του ΙΚΑ υπήγαγε η διοίκηση της ΕΤΕ, σε εφαρμογή του νέου νόμου για το ασφαλιστικό, όλους τους τραπεζοϋπαλλήλους που έχουν ασφαλιστεί μετά την 1/1/2005. Την απόφαση κατήγγειλε με εξώδικο προς τη διοίκηση της ΕΤΕ ( 41,68¤ -0,33%) ο Σύλλογος των υπαλλήλων. Οπως ανακοίνωσε ο Σύλλογος, πρόκειται για μονομερή απόφαση που έγινε με στόχο τη μείωση, κατά 60.000 ευρώ τον μήνα, του κόστους ασφάλισης (αφού υπέρ του ΕΤΕΑΜ καταβάλλονται χαμηλότερες έως 6% εισφορές). Η απόφαση αυτή, ωστόσο, «φέρνει μείωση στο 20% από 36% στο ύψος των μελλοντικών επικουρικών συντάξεων και την κατάρρευση του λογαριασμού επικούρησης για τους παλαιότερους ασφαλισμένους και τους συνταξιούχους», καταλήγει η ανακοίνωση του Συλλόγου.
Πηγή Ημερησία
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο