Ειδήσεις Τεχνολογία

Έγχρωμο ηλεκτρονικό χαρτί

Εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο των ηλεκτρονικών ειδών, πρόσφατα προέβη στην ανακοίνωση...ότι έχει αναπτύξει σε πειραματικό στάδιο το πρώτο έγχρωμο ηλεκτρονικό χαρτί, το οποίο μπορεί να αποτελέσει εναλλακτική λύση του κλασικού χαρτιού που χρησιμοποιούμε...

Έγχρωμο ηλεκτρονικό χαρτί

     
 Εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο των ηλεκτρονικών ειδών, πρόσφατα προέβη στην ανακοίνωση...ότι έχει αναπτύξει σε πειραματικό στάδιο το πρώτο έγχρωμο ηλεκτρονικό χαρτί, το οποίο μπορεί να αποτελέσει εναλλακτική λύση του κλασικού χαρτιού που χρησιμοποιούμε.
 
 Το πρώτο ηλεκτρονικό χαρτί έχει διάσταση φύλου Α4, μπορεί να λυγίζει και απεικονίζει 4.096 χρώματα. Παράλληλα, χρειάζεται ελάχιστη ενέργεια για να λειτουργήσει.
 
 Επίσης, το χαρτί αυτό μπορεί να προσφέρει δυνατότητα ανάγνωσης κειμένου από οποιαδήποτε γωνία και ανεξάρτητα από τις συνθήκες φωτισμού. Ωστόσο, η εταιρεία που το δημιούργησε δεν έχει ακόμη σχέδια για άμεσο λανσάρισμα της τεχνολογίας αυτής στην αγορά.
 
 Πηγή e-portal.gr
 
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο