Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις
Αλλες ειδήσεις

Μάρδας: Ετοιμάζουμε ΠΝΠ που θα διευρύνει τις τραπεζικές υπηρεσίες

Ο Δημήτρης Μάρδας, μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον Real FM 97,8 προανήγγειλε νέα πράξη νομοθετικού περιεχομένου που θα διευρύνει τις υπηρεσίες, τις οποίες προσφέρουν οι τράπεζες στο κοινό.
 
Ερωτηθείς σε τι βαθμό είναι συνδεδεμένο το θέμα των τραπεζών με την κατάληξη των διαπραγματεύσεων, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών ανέφερε:
 
«Υπάρχει διασύνδεση, με την έννοια ότι περιμένουμε ένα χρηματοδοτικό πρωτόκολλο, το οποίο θα έρθει, ο ELA πως θα εξελιχθεί, υπάρχει ένα σύνολο χρηματοδότησης της ελληνικής οικονομίας, θα δούμε τι θα αποφασιστεί και σύμφωνα με τις αποφάσεις και τα δεδομένα που θα έχουμε στα χέρια μας θα περπατήσουμε και θα κάνουμε τα επόμενα βήματά μας.
 
Εκείνο που κάνουμε εμείς είναι να έχουμε αρχίσει ήδη από χθες και θα το έχουμε ολοκληρώσει σήμερα και αύριο έως τις 12 το βράδυ, ετοιμάζουμε μία καινούργια πράξη νομοθετικού περιεχομένου που θα διευρύνει τις υπηρεσίες που προσφέρουν οι τράπεζες στο κοινό. Για να διευκολύνεται ο κόσμος και να εισπράττουμε χρήματα» τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών.
 
Στο ερώτημα αν η μεγάλη πολιτική απόφαση για το ελληνικό ζήτημα μπορεί να είναι σήμερα, ο ίδιος ανέφερε:
 
«Μπορεί να είναι. Από όποια οπτική και αν δούμε το όλο πρόβλημα, αν υπάρχει και μια πολιτική βούληση εκ μέρους των θεσμών μπορούμε να φτάσουμε σε μία λύση. Όποτε, σε αυτήν την περίπτωση, μπορώ να σας πω ότι θα έχουμε τον λευκό καπνό που ψάχνουμε όλοι μας».


Πηγή: enikos.gr
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο