Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Ασφαλιστικά ενήμεροι οι δικηγόροι Αθηνών που λόγω της τραπεζικής αργίας δεν δύνανται να καταβάλουν οφειλές στο Ταμείο Υγείας Δικηγόρων Αθηνών

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΩΝ

http://www.dsa.gr/


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

6/7/2015

Κατόπιν της από 2/7/2015 απόφασης του Δ.Σ του ΕΤΑΑ, που ελήφθη μετά από σχετική εισήγηση του προέδρου της Διοικούσας Επιτροπής του Τομέα Ασφάλισης Νομικών, ενημερώνουμε ότι για όσους δικηγόρους Αθηνών, δεν είναι εφικτή λόγω της τραπεζικής αργίας, η διατραπεζική καταβολή δόσης ρυθμισμένης οφειλής ή οφειλής τρέχοντος έτους στο Ταμείο Υγείας Δικηγόρων Αθηνών, δεν τίθεται ζήτημα μη ασφαλιστικής ενημερότητας τους, για όσο διάστημα διαρκεί η κατάσταση αυτή.

Επίσης ενημερώνουμε ότι τα βιβλιάρια υγείας τους θα θεωρούνται κανονικά ώστε οι συγκεκριμένοι δικηγόροι να έχουν κατά το διάστημα αυτό, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και πλήρη υγειονομική κάλυψη.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο