Ειδήσεις Τεχνολογία

Υπολογιστής αφής από τη Microsoft

Η Microsoft αποκάλυψε τα σχέδια της για την κατασκευή υπολογιστή που θα δεν θα χρησιμοποιεί πληκτρολόγιο...και ποντίκι, αλλά θα λαμβάνει εντολές από τα δάχτυλα του χρήστη μέσω της αφής.

Υπολογιστής αφής από τη Microsoft

     
Η Microsoft αποκάλυψε τα σχέδια της για την κατασκευή υπολογιστή που θα δεν θα χρησιμοποιεί πληκτρολόγιο...και ποντίκι, αλλά θα λαμβάνει εντολές από τα δάχτυλα του χρήστη μέσω της αφής.
 Ο υπολογιστής, του οποίου η οθόνη θα είναι επίπεδη και οριζόντια με το έδαφος, θυμίζοντας περισσότερο τραπεζάκι του καφέ, θα μπορεί να συνεργαστεί με κινητά τηλέφωνα που θα ακουμπούν στην επιφάνεια του. Το νέο προϊόν αρχικά θα απευθύνεται σε εταιρικούς πελάτης της Microsoft, όπως εστιατόρια, καζίνο και ξενοδοχεία.
 
 Η οθόνη του υπολογιστή θα φτάνει τις τριάντα ίντσες, με την αρχική του τιμή να κυμαίνεται μεταξύ 5 και 10 χιλιάδων δολαρίων. Στο μέλλον θα διατεθούν και φθηνότερες εκδόσεις από την εταιρεία, στοχεύοντας και στους οικιακούς χρήστες υπολογιστών.
 
 "Θεωρούμε ότι είναι μια αγορά δισεκατομμυρίων δολαρίων, πιστεύουμε ότι οι τεχνολογίες αφής θα κυριαρχήσουν στο μέλλον, από πάγκους καταστημάτων μέχρι τους καθρέφτες των σπιτιών» ανέφερε ο Στιβ Μπάλμερ, διευθυντικό στέλεχος της Microsoft
 
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο