ΔΙΚΗ ΓΙΑ ΠΛΑΣΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

Ανακοινώσεις Συλλόγων - Ενώσεων - Ομοσπονδιών κ.ά.

1 Ιούνιος 2007
Αναβλήθηκε για τον 10/2007 η δίκη που έχει ξεκινήσει με αφορμή την παράνομη εγγραφή του κ. Ιωάννη Τύρη στα μητρώα του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος. Taxheaven.gr

Αναβλήθηκε για τον 10/2007 η δίκη που έχει ξεκινήσει με αφορμή την παράνομη εγγραφή του κ. Ιωάννη Τύρη στα μητρώα του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.

Η υπόθεση αυτή αφορά την παράνομη εγγραφή του κ. Ιωάννη Τύρη τον 11/2001 και αμέσως μετά την υποψηφιότητά του στις εκλογές που έγιναν εκείνη την περίοδο.

Η Κεντρική Διοίκηση του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας μετά του Προέδρου της αφού τον εξαίρεσε από τις εκλογικές καταστάσεις τον διέγραψε από τα μητρώα του Οικονομικού Επιμελητηρίου και έστειλε την υπόθεση στις δικαστικές αρχές, από τις οποίες διώκεται για πλαστογραφία.

Η πλευρά του κατηγορουμένου επικαλείται ότι ουδέποτε ζήτησε να εγγραφεί στα μητρώα του Οικονομικού Επιμελητηρίου ως Οικονομολόγος και ούτε ποτέ ζήτησε να είναι υποψήφιος στις εκλογές του Ο.Ε.Ε. και εκ λάθους ή παραλείψεως(!!!!:::::) ενεγράφη και ήταν υποψήφιος όπως εγγράφως έχει δηλώσει ο κατηγορούμενος.
 
Η δίκη αναβλήθηκε για τον λόγο ότι απούσιαζε ο βασικός μάρτυρας ο οποίος ηγείται παράταξης στο Ο.Ε.Ε. και την περίοδο του 2001 τον συμπεριλάβανε στις εκλογές καταστάσεις της παρατάξεως που ηγείτο.

Πηγή ΑΚΙΟΕ