Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

ΔΙΚΗ ΓΙΑ ΠΛΑΣΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

Αναβλήθηκε για τον 10/2007 η δίκη που έχει ξεκινήσει με αφορμή την παράνομη εγγραφή του κ. Ιωάννη Τύρη στα μητρώα του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.

Αναβλήθηκε για τον 10/2007 η δίκη που έχει ξεκινήσει με αφορμή την παράνομη εγγραφή του κ. Ιωάννη Τύρη στα μητρώα του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.

Η υπόθεση αυτή αφορά την παράνομη εγγραφή του κ. Ιωάννη Τύρη τον 11/2001 και αμέσως μετά την υποψηφιότητά του στις εκλογές που έγιναν εκείνη την περίοδο.

Η Κεντρική Διοίκηση του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας μετά του Προέδρου της αφού τον εξαίρεσε από τις εκλογικές καταστάσεις τον διέγραψε από τα μητρώα του Οικονομικού Επιμελητηρίου και έστειλε την υπόθεση στις δικαστικές αρχές, από τις οποίες διώκεται για πλαστογραφία.

Η πλευρά του κατηγορουμένου επικαλείται ότι ουδέποτε ζήτησε να εγγραφεί στα μητρώα του Οικονομικού Επιμελητηρίου ως Οικονομολόγος και ούτε ποτέ ζήτησε να είναι υποψήφιος στις εκλογές του Ο.Ε.Ε. και εκ λάθους ή παραλείψεως(!!!!:::::) ενεγράφη και ήταν υποψήφιος όπως εγγράφως έχει δηλώσει ο κατηγορούμενος.
 
Η δίκη αναβλήθηκε για τον λόγο ότι απούσιαζε ο βασικός μάρτυρας ο οποίος ηγείται παράταξης στο Ο.Ε.Ε. και την περίοδο του 2001 τον συμπεριλάβανε στις εκλογές καταστάσεις της παρατάξεως που ηγείτο.

Πηγή ΑΚΙΟΕ
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο