Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Παίρνει «μπρος» το περιουσιολόγιο φυσικών προσώπων

Συγκροτείται στη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων και Διοικητικής Υποστήριξης (Γ.Γ.Π.Σ. και Δ.Υ.) του Υπουργείου Οικονομικών Ομάδας Εργασίας για τον καθορισμό του τρόπου αποτύπωσης και συγκέντρωσης των στοιχείων που θα αποτελέσουν το περιουσιολόγιο φυσικών προσώπων, φορολογικών κατοίκων Ελλάδας σύμφωνα με την απόφαση 2/43389/0004/26.6.2015.

Η θητεία της ορίζεται μέχρι τις 30.10.2015 και έργο της είναι:

i) η μελέτη και ο καθορισμός του τρόπου συγκέντρωσης και αποτύπωσης των στοιχείων, τα οποία θα αποτελέσουν το περιουσιολόγιο φυσικών προσώπων, φορολογικών κατοίκων Ελλάδας, καθώς και του τρόπου και του χρόνου υποβολής των οικονομικών στοιχείων για τη συγκρότηση και παρακολούθηση του περιουσιολογίου,

ii) ο καθορισμός του χρονοδιαγράμματος υλοποίησης των διαφόρων φάσεων του,

iii) ο ορισμός των προδιαγραφών για τη μηχανογραφική υλοποίησή του,

iv) η εισήγηση νομοθετικών διατάξεων καθώς και κάθε άλλη αναγκαία λεπτομέρεια ή διαδικασία.

Στο πλαίσιο του έργου της η Ομάδα Εργασίας δύναται να ζητά και να λαμβάνει στοιχεία από υπηρεσίες, φορείς, νομικά και φυσικά πρόσωπα καθώς και να καλεί στις συνεδριάσεις της πρόσωπα, τα οποία κρίνει ότι βοηθούν το έργο της.


Ετικέτες για αναζήτηση περιουσιολόγιο φυσικά πρόσωπα


Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο