Ειδήσεις Εργατικά Ασφαλιστικά

Διευκρινίσεις σχετικά με ορισμένα έντυπα του Πληροφοριακού Συστήματος «ΕΡΓΑΝΗ»

Νέες διευκρινίσεις δίνει το υπ. Εργασίας, με σχετικό έγγραφό του, για το Πληροφοριακό Σύστημα «EPΓANH».

Στο έγγραφο δίδονται οδηγίες - διευκρινίσεις για τα έντυπα:

1. E11: (Γνωστοποίηση στοιχείων ετήσιας κανονικής άδειας)

2. E8: «Γνωστοποίηση πραγματοποιηθείσας υπερωριακής απασχόλησης»

3. E3: Eνιαίο Έντυπο Aναγγελίας Πρόσληψης (E3 Aναγγελία Πρόσληψης και E4 Συμπληρωματικός Πίνακας Προσωπικού Nέας Πρόσληψης)

4. E4: Πίνακας Προσωπικού

• E4 - ETHΣIOΣ

• E4 - ETHΣIOΣ ΣYMΠΛHPΩMATIKOΣ

4α. E4: APXIKOΣ Πίνακας Προσωπικού

5. E4: TPOΠOΠOIHTIKOΣ AΠOΔOXΩN Πίνακας Προσωπικού

6. E4: ΣYMΠΛHPΩMATIKOΣ ΩPAPIOY και E4 ΣYMΠΛHPΩMATIKOΣ ΩPAPIOY - ATOMIKOΣ Πίνακας Προσωπικού


Δείτε το σχετικό έγγραφο στο φορολογικό αρχείο του κόμβουΕτικέτες για αναζήτηση ΕΡΓΑΝΗ απασχόληση


Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο