Ειδήσεις Ανακοινώσεις ΥΠ.ΟΙΚ. - ΙΚΑ - ΟΑΕΔ

Υψηλής Προστιθέμενης Αξίας Αγροτικές Ψηφιακές Υπηρεσίες

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 15 Ιουνίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Υψηλής Προστιθέμενης Αξίας Αγροτικές Ψηφιακές Υπηρεσίες


Στοχεύοντας στην ανάπτυξη νέων καινοτόμων ψηφιακών υπηρεσιών και πληροφοριακών συστημάτων, με στόχο την βελτίωση της εξυπηρέτησης των παραγωγικών και επιχειρηματικών συντελεστών της αγροτικής οικονομίας και την ευρεία εφαρμογή του μοντέλου της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης στον αγροτικό χώρο του ΥΠΑΠΕ (πρώην ΥΠΑΑΤ) και των εποπτευόμενων Οργανισμών και Φορέων, ο Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. σε συνεργασία με το Υπουργείο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Περιβάλλοντος και Ενέργειας και άλλους φορείς υπέβαλε το 2010 στο Επιχειρησιακό Συγχρηματοδοτούμενο Πρόγραμμα «Ψηφιακή Σύγκλιση» μια σπονδυλωτή πρόταση από την οποία εγκρίθηκαν προς υλοποίηση 10 έργα συνολικού προϋπολογισμού 12.676.000€. Ο τίτλος της πράξης αυτής είναι : Υψηλής Προστιθέμενης Αξίας Αγροτικές Ψηφιακές Υπηρεσίες (e-ΥπΑΑΤ) (Κωδικός ΟΠΣ 302037).

Τα 9 από τα 10 αυτά έργα προκηρύχθηκαν με ανοιχτούς διεθνείς διαγωνισμούς και ανατέθηκαν σε 10 συνολικά μεγάλες ελληνικές εταιρίες. Το 10ο έργο αφορά στην υποστήριξη των υπολοίπων 9 έργων από στελέχη του ΟΠΕΚΕΠΕ και του ΥΠΑΠΕΝ.

Όλα τα παραπάνω έργα βρίσκονται στο στάδιο της ολοκλήρωσης ή έχουν ήδη ολοκληρωθεί και ως εκ τούτου οι ωφελούμενοι έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τις υπηρεσίες που διατίθενται μέσω των έργων καθώς και για τις βελτιώσεις που οι υπηρεσίες αυτές επιφέρουν τόσο στο επιχειρησιακό και επιχειρηματικό κλίμα όσο και στη ζωή τους.

Ειδικότερα, ο Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. προσκαλεί στην Ημερίδα που διοργανώνει τη Δευτέρα, 22 Ιουνίου 2015 από τις 09:00 έως τις 16:30 στο πλαίσιο των δράσεων ΔΙΑΧΥΣΗΣ και ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ της πράξης «Υψηλής Προστιθέμενης Αξίας Αγροτικές Υπηρεσίες (e-ΥΠΑΑΤ)» όλους τους ωφελούμενους της Πράξης ήτοι: α) τους παραγωγικούς συντελεστές του αγροτικού τομέα (αγρότες, ενώσεις, οργανώσεις, ομάδες παραγωγών, εταιρίες, επαγγελματίες, επιστήμονες καθώς και επαγγελματικούς και επιστημονικούς συλλογικούς φορείς), β) τους φορείς της κυβέρνησης (ΥΠΑΠΕΝ Αγροτική Ανάπτυξη, Φορείς και Οργανισμοί του Αγροτικού Τομέα και τις αρμόδιες Διευθύνσεις της Τοπικής και Περιφερειακής Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης) και γ) τα Επιστημονικά και Ερευνητικά ιδρύματα του Αγροτικού Τομέα (Πανεπιστήμια, Ιδρύματα Ερευνών).

Η ημερίδα θα λάβει χώρα στις εγκαταστάσεις της εταιρίας Intrasoft International (19ο χλμ Λ. Μαρκοπούλου, Παιανία) η οποία είναι ένας εκ των αναδόχων των έργων. Λεπτομερείς οδηγίες πρόσβασης στο χώρο της ημερίδας παρέχονται στη ιστοσελίδα http://www.intrasoft-intl.com/about-us/contact-us/findus#greece . Επίσης Διατίθεται Λεωφορείο Μεταφοράς μεταξύ Σταθμού Μετρό Δουκίσσης Πλακεντίας και χώρου πραγματοποίησης της Ημερίδας (9:00’ και 16:30’).


Ετικέτες για αναζήτηση αγρότες ΑΠΕ ΟΠΕΚΕΠΕ Ψηφιακή Σύγκλιση


Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο