Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Εξετάζεται από το ΓΕΜΗ και θα υλοποιηθεί η δυνατότητα επιστροφής των αχρεωστήτως καταβληθέντων τελών

Απαντώντας σε σχετική επιστολή, σχετικά με την «αντιμετώπιση αιτήματος και με την δυνατότητα για επιστροφή τελών ΓΕΜΗ, σε περίπτωση αιτιολογημένης απόρριψης αίτησης καταχώρισης στο ΓΕΜΗ», η ομόφωνη άποψη του Εποπτικού Συμβουλίου ΓΕΜΗ έχει ως εξής, σύμφωνα με το έγγραφο 278/3.6.15:

"Ήδη εξετάζεται από την ΚΥ ΓΕΜΗ της ΚΕΕ και θα υλοποιηθεί η δυνατότητα επιστροφής των αχρεωστήτως καταβληθέντων τελών ΓΕΜΗ (όπως διπλό καταβολές και με πιστωτική κάρτα και με εντολή πληρωμής κλπ).

Αντίθετα δεν είναι δυνατή η επιστροφή τελών τα οποία καταβλήθηκαν με την υποβολή (με υπαιτιότητα των αιτούντων) λανθασμένων αιτημάτων, για τα οποία απασχολήθηκε η εκάστοτε Υπηρεσία ΓΕΜΗ και έχουν δοθεί ηλεκτρονικές απαντήσεις."
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο