Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Εκλογές Συλλόγου Υπαλλήλων Υπουργείου Εργασίας

Αθήνα 11 Ιουνίου 2015

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΔΡΑΓΑΤΣΑΝΙΟΥ 8 , 10559 ΑΘΗΝΑ
ΤΗΛ: 2131516296

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Συνάδελφοι

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό με την από ανακοίνωσή μας, οι εκλογές του Συλλόγου μας θα διεξαχθούν την 26/06/2015 και 27/06/2015.

Τη 26/06/2015 ημέρα Παρασκευή και ώρα 10:00 πμ, στο κεντρικό κτίριο (αίθουσα 4ου ορόφου) του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, επί της οδού Σταδίου 29, θα πραγματοποιηθεί Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση και στη συνέχεια θα αρχίσει η ψηφοφορία. Κατά την έναρξη της ψηφοφορίας η οποία θα ξεκινήσει περίπου τη 15:00 μμ και έως τη 20:00 μμ, παρακαλούμε να προηγηθούν οι συνάδελφοι οι οποίοι θα έλθουν από την περιφέρεια προκειμένου ν διευκολυνθούν για την επιστροφή τους.

Τη 27/06/2015 ημέρα Σάββατο από την 08:00 πμ θα αρχίσει η ψηφοφορία μέχρι τη 19:00 μμ όπου θα περατωθεί.

Η Πολιτική Ηγεσία έχει ενημερωθεί προκειμένου η διευκολυνθούν όλοι οι συνάδελφοι ώστε να παρευρεθούν απρόσκοπτα στη Γενική Συνέλευση.

Αγαπητοί συνάδελφοι ο Σύλλογος δεδομένων των ταμειακών διαθεσίμων που έχει θα συμβάλλει κατά το δυνατό στη προσπάθεια κάλυψης των δαπανών μετακίνησης των μελών που θα μεταβούν από τη περιφέρεια στην Αθήνα.

Προς τούτο σας κάνουμε γνωστό ότι όσοι συνάδελφοι μετακινηθούν από την περιφέρεια, θα αποζημιωθούν ως εξής:

- Για όσους μετακινηθούν με τα μέσα μαζικής μεταφοράς (ΚΤΕΛ, ΟΣΕ κπλ), θα τους αποδοθεί το αντίτιμο του εισιτηρίου τους με τη προσκόμιση του εισιτηρίου.

- Για όσους μετακινηθούν με το αυτοκίνητό τους η αποζημίωση θα είναι ισότιμη του αντιτίμου των εισιτηρίων του ΚΤΕΛ. (θα πρέπει να προσκομίζεται ο αριθμός κυκλοφορίας αυτοκινήτου και τα διόδια των Εθνικών οδών).

- Για όσους μετακινηθούν ακτοπλοϊκώς ή αεροπορικώς θα τους καταβληθεί το αντίτιμο του εισιτηρίου και έως το ποσό των 140€ ως μέγιστη δυνατή συνεισφορά του Συλλόγου μας, με τη προσκόμιση των εισιτηρίων. (παράκληση προς τους συναδέλφους αυτούς να κάνουν έγκαιρα τις κρατήσεις τους προκειμένου να επιτευχθεί η οικονομικότερη δυνατή τιμή).

Τα παραπάνω αποτελούνε ομόφωνη απόφαση του ΔΣ του Συλλόγου μας. Θα ακολουθήσει και άλλη ανακοίνωση με λεπτομέρειες οι οποίες θα αφορούν σε άλλες πληροφορίες σχετικές με τις Εκλογές του Συλλόγου μας, όπως κατάθεση υποψηφιοτήτων, προθεσμίες εγγραφής μελών, εκλογικός κατάλογος, κλπ.

Η συμμετοχή όλων μας είναι αναγκαία προκειμένου να επιτευχθεί το πλέον δυναμικό και αντιπροσωπευτικό αποτέλεσμα.

Αναμένουμε τη δυναμική σας παρουσία


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΗΛΙΑΣ ΚΙΟΥΛΟΣ

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΖΩΗ ΠΑΣΙΟΥ
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο