Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Μεγαλύτερο από 2% θα είναι το μπόνους για τους συνεπείς φορολογούμενους

Μεγαλύτερο από 2% θα είναι το μπόνους για τους συνεπείς φορολογούμενους το οποίο θα ενταχθεί στις διατάξεις του νέου φορολογικού νομοσχεδίου που θα καταθέσει ο Σύριζα το δεύτερο εξάμηνο του έτους. Αυτό ανέφερε η αναπληρώτρια υπουργός κα Νάντια Βαλαβάνη απαντώντας στη Βουλή σε ερώτηση του βουλευτή του Ποταμιού Χάρη Θεοχάρη.

Η σχετική αναφορά της αναπληρώτριας υπουργού οικονομικών :

Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να βοηθήσουμε αυτούς που προσπαθούν πραγματικά για να ανταποκριθούν. Εγώ έχω πει -και θα το κάνουμε στο φορολογικό νομοσχέδιο για το έτος 2015- θα υπάρξει ένα μπόνους τέτοιο που να αισθανθούν, εν πάση περιπτώσει, πως το γεγονός ότι κάνουν όλη αυτήν την προσπάθεια, εκτιμάται και από την πολιτεία.

Θα ήθελα τέλος, να κάνω μια έκκληση.

ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Νικήτας Κακλαμάνης): Ελπίζω, κυρία Υπουργέ, το μπόνους να είναι σημαντικό, πάνω από 2%. Μιλάμε για μπόνους.
ΟΛΓΑ-ΝΑΝΤΙΑ ΒΑΛΑΒΑΝΗ (Αναπληρώτρια Υπουργός Οικονομικών):   Ναι, κύριε Πρόεδρε. Επίσης, θα διατηρηθεί το υπάρχον 2%. Αυτό είναι προεξοφλητικό επιτόκιο και αντιστοιχεί με 6%. Δεν είναι μικρό, δηλαδή.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο