Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Συνάντηση του Συλλόγου Υπαλλήλων Υπ. Εργασίας με τον Ειδικό Γραμματέα του Σ.ΕΠ.Ε.

Αθήνα, 05-06-2015

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
Δραγατσανίου 8, Τ.Κ. 10110
Fax: 2103221589
Tηλ: 2131516296

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι

Την Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015 το Δ.Σ. του Συλλόγου μας είχε προγραμματισμένη συνάντηση με τον Ειδικό Γραμματέα του Σ.ΕΠ.Ε. κ. Απόστολο Καψάλη.

Kύρια θέματα της συνάντησης ήταν η ανάκληση της Υπουργικής Απόφασης τροποποίησης της κατανομής των υπαλλήλων του ΣΕΠΕ καθώς και η μεταφορά της Κεντρικής Υπηρεσίας του Σ.ΕΠ.Ε. από την Αγησιλάου στη Δραγατσανίου.

Έγινε ευρεία και εποικοδομητική συζήτηση μέσα σε πνεύμα αλληλοκατανόησης, όπου για το θέμα της απόφασης κατανομής και την ανάκληση της, όπως ζήτησε το ΔΣ, ο Ειδικός Γραμματέας ήταν καθησυχαστικός ότι θα λυθεί το θέμα μέσω της επανεξέτασής του. Βεβαίως εμείς μετά από αυτήν την συνάντηση θεωρούμε δεδομένο ότι η απόφαση αυτή δεν θα ισχύσει.

Πέρα από αυτό ζητήσαμε να ικανοποιηθούν όλα τα αιτήματα των συναδέλφων που έχουν να κάνουν με μετακινήσεις. Ο σύλλογος δεν προβάλλει κανένα εμπόδιο στις αιτήσεις των συναδέλφων, αντίθετα στηρίζει τα αιτήματα τους στα πλαίσια πάντα της χρηστής διοίκησης.

Αναφορικά με το ζήτημα την ολοκλήρωσης της μεταστέγασης της ΚΥ του ΣΕΠΕ στην Δραγατσανίου, ο Εδικός Γραμματέας δεσμεύτηκε για την ολοκλήρωση της διαδικασίας το συντομότερο δυνατό, λαμβάνοντας υπόψη και τις δυνατότητες των υπηρεσιών που εμπλέκονται στο θέμα αυτό.


ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΗΛΙΑΣ ΚΙΟΥΛΟΣ

Η ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΖΩΗ ΠΑΣΙΟΥ
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο